Mi a véleményetek a DOG CHOW termékeiről? Labradorom van 1 éves.
DOG CHOW-okokn belül melyik lenne neki a legjobb?
Ha a DOG CHOW is olyan, mint a Pedigree, meg Chappi akkor tudnátok vmit ajánlani, ami jobb?De ha ez azért jó akkor az előző kérdések érvényesek csak.:) előrre is KÖSZ!
Középkategoriás táp, de a chappinél lényegesen jobb.
Vannak ebben az árban jobb tápok, érdemes picit körülnézni. Kennels favourit-et ajánlom: olcsóbb és jobb összetételü.
Nézelődj itt meg érdemes picit googlizgatni.
Mindenkinek az a legjobb táp amitől a kutyája jól néz ki, nem biztos hogy ami valakinek a legjobb az neked is tökéletes.
Én Pro plannal etettem, de örököltem még egy labradort, így már kettő van, meg 1 pici is ... már nem bírtam anyagilag.
Második
Van most egy jobb minőségű,8 ezer ft/15 kg bevezető ár,nincs benne szója vagy ilyesmi:
Hidegen préselt,tehát megmarad a tápanyagtartalma.
Egy ismerősömnek fél év alatt mindkét kutyájának struvitkristályos húgykövessége lett a Pro Plantól.
Egyébként nekem a Happy Dog Adult tápja teljesen bejött, csak azért váltottam, mert nagyon nagy szemű, és én otthon meg alacsony ingerkörnyezetben táppal motiválok, nem virslizek, és ezt rágnia kelett, nem lehetett vele rendesen dolgozni.
Viszont vannak a Dog Chowból ezek a Nature Crocque, Nature Floq meg ilyenek, na ezek nagyon silány tápok, egyszer külföldön elnéztem és ilyet vettem, sárga és híg volt tőle a kaki folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!