Mitől hányhat a kutyám?
Nemrég vettem neki ropit,piros is volt közte(meg barna,attól nem volt baja) és azt vettem észre,hogy 2 darab után kb. 2-3x hányt!Mindent amit megevett...megszüntettem a piros ropit,utána nem volt semmi baja!Ma megint hányt meg tegnap este is,azt hittem,hogy tele ette magát,bár az is lehet!Kedden megyünk orvoshoz,egyébként élénk,vidám,kakil-pisil rendesen,alszik is,nem lázas,van étvágya,jó kedve van!Látszólag semmi gondja sincs.
3 és fél hónapos kölyök még,már csak 1+1 oltás kell neki.Az evés utáni ugra-bugra miatt lenne?
Színezett tápot, jutalom falatot ha lehet inkább ne adj a kutyádnak... a franc tudja, hogy mit használnak színezésre, lazán előfordulhat, hogy az váltotta ki a hányást.
Vagy az, hogy gyorsan behabzsolta.
Az én kutyám pl. a színezett cuccokat egyáltalán nem eszi meg. Hajdanán volt, hogy bepróbálkoztam ilyenekkel az eredmény pedig az volt, hogy megszagolta, otthagyta és úgy nézett rám, mintha azt kérdezné: "ezt a szart akarod megetetni velem? Azt lesheted." Nyilván érez benne valamit ami az orrának nem tetszik. Azóta nem is próbálkozom ilyesmivel.
Nekem sem volt túl szimpatikus,azóta nem is kap!Ma már nem hányt,viszont bújik a fogacska,lehet,hogy amiatt volt,de az orvosnak megemlítem!Most kapott még először színezett cuccot...és utoljára is!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!