Angol cocker spánielnek lány név?
Van egy kutyus aki lehet hogy megveszünk és Díva a neve. Angol cocker spániel. Tetszik ez a név, de azt mondta a tenyésztő, hogy átnevezhető. Még nem tudom mi legyen, de milyen hasonló neveket tudtok? Előre is köszönöm a válaszokat.
Ja és nekem még eszembe jutottak ezek a nevek:
Suzi, Sulara(Szuszi), Zora, Aurora(Ari), Amanda(Ami), Zoé.
Hasonló neveket szeretnék, leginkább magyart ha lehet, vagy legalább ne hangozzon teljesen angolosnak vagy más nyelvűnek.
Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy más nyelven tanítanám be a kutyámat? Németül? Ül, fekszik, stb. parancsokra gondoltam.:D
Nekem a Díva tetszik, különleges.
Molli, Miszti, Panni, Lili, Dolli...
Azért nem tartom jó ötletnek a más nyelven való tanítást, mert ha véletlenül új gazdihoz kerül a kutya..., vagy akár csak kórházba, kozmetikushoz ...
Akkor inkább először magyarul, majd később németül.
De hát minden spániel lány, nem?
Vicc félretéve. Dolli, Szuzi, Bella (volt egy rajzfilm, ahol így hívták a spanit), Lana. Rövid neved adj neki, az ilyen Auróra meg Sulora neveket nem ajánlom, mert hosszú, és még hülyén is hangzik. Zoét se adj!
Zsuzsi, Masni.
Az én spanimat Shamantának hívják!
De az általad felsoroltak közül a Díva tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!