Népszigeti kutyaiskolában hogyan is működik ez?
Tanfolyam után senkit nem vonnak be a kiképzésbe. Ha elvégzed a kiképzésvezetői tanfolyamot, akkor először ingyen, megfigyelőként, majd ingyen, segítőként dolgozhatsz, mielőtt kiképző leszel és azért már pénzt is kapsz. Nem tudom ebben mi a furcsa, én a szakmámban is dolgoztam egy évet ingyen, napi 8 órában, hogy legyen tapasztalatom, és ne kezdőként kelljen elkezdenem munkát keresni. Tapasztalatot bármilyen területen így lehet szerezni általában.
De hogy a kérdésre válaszoljak:
Alap, közép tanfolyam után klubtag lehetsz. Vagy fizetsz 6 ezer forint klubtagsági díjat havonta, vagy veszel 16 ezer forintért egy 10 alkalmas klub bérletet.
Ezzel eljárhatsz nyomkövetni, ÖV-zni, agilityzni, és klubbra, ahol további segítséget kapsz a tanításhoz, a magasabb szintű vizsgára készüléshez.
A vizsgadíjakat nem tudom, az lehet, hogy klubtagokna is fizetős.
Ez úgy szokott lenni, hogyha a gazdi nem biztos abban, hogy csoportba illeszthető a kutyája, mert olyan probléma van, ami csoprtban gond lehet, akkor tanfolyam előtt kimész, és a rehab csoportban tesztelik a kutyát. Ott ők fogják eldönteni a kutyától függően, hogy további terápia, vagy ezek a problémák megoldhatóak tanfolyamos csoportban.
Ettől függetlenül is mehetsz persze rehabra, akkor is, ha nem akarsz utána tanfolyamra járni, de általában javasolni szokták, hogyha nincs súlyos gond a kutyával, akkor inkább tanfolyami keretek között próbáld megoldani, mert hosszú távon jobban jársz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!