Megfázhatott az egyhetes yorkink?
Az anya hol van?
Szerintem ne a fűtést állítgasd, hanem legyen nagy helyük és a közepére tedd az infra lámpát. Ha fáznak alá bújnak, ha melegük van, akkor elhúzódnak onnét. Az orrfolyás nem biztos, hogy a megfázás tünete, a kutya nem ember.
Szia!
A nyálkás orrfolyás megfázást jelez!
Ha a hőmérsékletet mint mondtam 27-ről 24 fokra levetted, akkor nagyon is lehet hogy megfázott.
egy felnőtt kutya 3-4 fok hőmérséklet különbséget tolerál jól, egy kölyök ennyit sem, mivel a szervezetében a hőháztartás még nem stabil, hiszen alapesetben az anyával együtt van és az ő testmelegét veszi át.
Az infra kifejezetten arra szolgál, hogy állandó hőmérsékletet biztosítson, ami ebben az időszakban a legfontosabb!
Azonnal vidd orvoshoz Őket, mert egy egy hetes kutya bele is halhat akár egy kisebb megfázásba is!
Szia!
Nekem is van egy yorkim,bár ő most múlt 3 éves,és ilyesmi nekünk is volt.El kell vinni orvoshoz mindenféleképp,mert alapból a yorkik kényesek,méginkább fiatal korukban.Ugyhogy a biztonság kedvéért nézessétek meg!
Szerintem egy 1 hetes kölyök esetében, nem igazán indokolt várni!
Én személy szerint nem értek egyet az orvosoddal főleg hogy a körtörténetben szerepel az a 4-5 fokos hőmérséklet csökkenés, ami már elegendő ok lenne a meghülésre.
Remélem hogy nem lesz komolyabb baj velük, én nagyon drukkolok, de a helyedben - és ezt csak halkan mondom - elvinném egy másik orvoshoz is.
A 33 fok már nagyon sok! a 23 viszont nagyon kevés.
Az infra menjen állandóan csak tedd távolabb az alomtól.
Elkeserítő az ilyen "telefondiganózis"!
Szerintem cseréld le az orvosod.
Nincs az a zseni aki telefonon keresztül tud diagnosztizálni! Szomorú hogy ilyen megtörténhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!