Mit csináljak ha a kutyám állandóan vakarózik?
Nem bolhás de mivel vannak kiskutyái így nem tudok adni rá bolha nyakörvet.Ezért Piretrin-t használok a bolhák meg előzésére.
Leginkább a szemét,a fülét és az állát vakarja ki.
A piretrin rovarirtó porzószer. Nem mellesleg kölyökkutyáknál okozhat mérgezést, sőt felnőtt kutyánál is, ha túladagolod.
Nem lenne egyszerűbb felkeresni egy állatorvost?
Rá van írva h Bolha és kullancs ellen ..
nem használom mindennap.. azért hülye nem vagyok.. :/
Ja a hypo is fertőtlenít, de azért nem abban mosakszol, igaz?
Gondolom a piretint sem szórnád magadra, ha te is bolhás lennél, meg a szúnyogírtó spray sem fújnád magadra...
Az előttem hozzászólót szeretném megnyugtatni, hogy agyon ajnározott spot on-ok amiket nagyon drága pénzért lehet kapni, az esetek többségében olyan foszforsavészter származékokat tartalmaznak, amely tartalmú növényvédő szereket kertészeti szaküzletekben csak zöldkönyvre adnak ki...:)
...és mégis a kutyára nyomják...
A természetes piretrin amit a Piretrin extra is tartalmaz, az esetek többségében bacillus thuringiensist takar, tessék rákeresni.
Ettől függetlenül előforudlhat, hogy a kérdező kutyája az egyéb összetevőire allergiás, amire vakarózással reagál.
Na tessék valaki normálisan is tud válaszolni:)
köszönöm szépen nem egyből fujjogni kell nekem nem egy ember ajánlotta a piretrin-t és azt mondták h ez a megfelelő ilyenkor amikor a kutyus szoptat.
Lehet h az össze tevőkre allergiás ebben van valami.. :$
köszönöm szépen. a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!