Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használ valaki pórázelosztót?...

Használ valaki pórázelosztót? Meg vagytok elégedve vele?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok vele elégedve, csak a kutyák néha nem rétik a dolgot... Vagyis meg voltam amíg a sötétből egyszer ránk nem támadt egy rottweiler, és nem tudtam őket időben elengedni. Nem tudtak elszaladni, és a kedvesebbiket (aki ráadásul 8 éves) elkapta a kutya a derekánál. A másik kutya meg rángatózott, nem tudott elfunti, ezért rátámadt a rotira. Ha ez nem lett volna rajtuk, akkor simán elfutnak vagy megvédik magukat.
2009. febr. 8. 23:37
 2/6 A kérdező kommentje:
értem, sajnálom hogy pont az elosztó miatt történt:S Az én kutyáim utálják. Amíg a beagle meg nem nő, addig lehet őket így sétálni vinni, de olyan hamar megnőnek, hogy akkor már külön póráz kell nekik. :(
2009. febr. 9. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
:) Már nincs semmi baja, meggyógyult, a 12 kg-os lánya megvédett minket, meg a kiskutyát is, még szerencse, hogy ő külön pórázon volt. Hát nem tudom,az én kutyáim nagyobbak a beagle-nél, nagyon szépen mennek, akár mind a hármukat is kapcsolthatom egyegybe, csakhát nem nagyon van szükség megkötésre. Bár gondolom a beagle szertelenebb mint az én pásztoraim. :)
2009. febr. 10. 01:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, nehéz vele normálisan sétálni. Van, hogy futni kell utána, van, hogy nem hajlandó még lassan sem menni. Próbálom kielégíteni az igényeit, azaz hogy lefárasszam, de nem hajlandó futni. Talán a másik kutyus lefárassza. Most épp csendesen pihen.

És örülök, hogy nem lett komolyabb baja. 3 kutyád van? Gondolom nem panelban laktok (mi igen). Szeretnék egy yorkshirt is, de az már sok lenne :)

2009. febr. 10. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen három lányom van :D, és nagy kertünk, de kennelben laknak több okból. Pl. eléggé "gyilkolósak", szóval ha nem vagyok otthon és bejön valaki... :D családnak nem fogadnak szót, meg azért is más ne parancsoljon nekik, hiszen direkt arra lettek nevelve hogy csak én. Elengedni nem tudod őket? Vagy még nincsenek megnevelve? Az enyémek nem kell póráz, dehát tudom, hogy teljesen más típusú kutyák... Egyébként nem szoktam velük játszani, csak futkározni, mert utálnak labdázni. Viszont jól elkergetőzik egymást. :D
2009. febr. 11. 07:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Az idősebb kutya nővéremé volt, egy kutyához sem lehetett odaengedni, és így nőtt fel. Aztán mikor megörököltük, már nem tudtuk megnevelni, hogy visszajöjjön. A másik még kölyök (beagle), ővele még próbálkozunk.
2009. febr. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!