Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajta van még ami?

Milyen kutyafajta van még ami?

Figyelt kérdés
a yorkshire terrierhez és a csivavához hasonlít úgy értem hogy milyen kutyafajta van még amelyik ilyen kis termetű?
2011. febr. 4. 17:42
 1/8 1 srác ***** válasza:
Tacsi:D
2011. febr. 4. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, melyik az a kutya, amelyik úgy néz ki, mint egy dobermann, de akkora, mint egy dobermann feje?
2011. febr. 4. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
17:47 - törpe pinscherre gondoltál szntem :)
2011. febr. 4. 17:48
 4/8 anonim válasza:
Hát van nagyon sok...tacsi, csivava de az internt többet tud ;)
2011. febr. 4. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
havanese
2011. febr. 4. 18:15
 6/8 Ninna ♥ ***** válasza:

Igen, szerintem is a Törpe Pincherre gondoltál, itt van róla egy kis infó: [link]

Ja, kérdezőnek. Nagyon sok kistestű kutyafajta van. Csak felsorolok néhányat: bolognese, havenese, chihuahua, yorkshire terrier, jack russel terrier, parson jack russel terrier, pekingi palotapincsi, máltai selyemkutya, shih-tzu, mopsz, tacskó, labradoodle, és még társai. Bár én az ilyen labradoodle fajtákat nem választanám, mert egy közönséges keverékek. Inkább nézz be menhelyekre, nézd milyen édes kutyák vannak: [link]

2011. febr. 4. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Papillon, Palota pincsi, havanese, bolognese, cotton de tulear, máltai selyemkutya, löwchen, törpe pinscher, mopsz:-)
2011. febr. 4. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Yorkshire terrier-csivava keverék.
2011. febr. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!