Melyik az a kutya fajta amelyik nem nő meg nagyra?
Figyelt kérdés
a legkissebb fajták érdekelnének:)
csivavát ne írjátok:)
ilyen kis picike,édies,pihepuha:)
képek is jöhetnek:)
2009. febr. 8. 18:22
1/10 anonim válasza:
yorki,bolognese,de a csivava a legkisebb.de miért akarsz kicsit?azok jóval betegesebbek,rövidebb ideig élnek.nekem yorkim van,az egyik 2,5kg,a másik 3kg.ez teljesen normális súly.és nem nagyok.
2/10 anonim válasza:
Shi-tzu,Máltai selyemkutya,Westie,Havanesse,Bolognesse.
3/10 anonim válasza:
Papillon.Kye leo,Kis oroszlán kutya,tibeti spániel,Japán chin,powder-puff, toy uszkár,társasági griffonok(mondjuk ők inkább szúrósak;))
4/10 anonim válasza:
Bolognese, Bichon frise, Havanese, Papillon, yorki, műáltai selyem kutya
6/10 anonim válasza:
Nekem egy foxim van,neki 41 cm a marmagassága,szóval,nagyjából a térdemig ér.A foxi mellett szóljon az is,hogy ha elfoglalt vagy,és kevesebbet tudsz vele törődni,mint egy westie-vel pl.,akkor sem lesz beteg,vagy ilyesmi,mert elég igénytelen kutya,nem igényel sok gondozást.Persze,hogy van rossz oldala is! :D például az,hogy a süniket és egyéb rágcsálókat hajszolja és ezzel sebet ejthet magán.Mellé még ugatós is,és az én kutyám még szökős is.:D Különben,szerintem a máltai selyemkutya a nyerő,habár sok gondozást,odafigyelést igényel.:)
7/10 A kérdező kommentje:
köszike:)
képeket tudna valaki mutatni??o-o:)
2009. febr. 9. 18:12
8/10 anonim válasza:
Mobsz :)max. 5 kg. legalabbis a nosteny, nekem meg ilyen van
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!