Ivartalanított, mégis tüzel! Miért?
Figyelt kérdés
8 éves bullterrier szuka kutyámat 2006-ban ivartalanították.Nem tudom kibetűzni a beavatkozás pontosan,ami a könyvében fel van tűntetve,valami ovárilyt...nem tudom mi ez.A kutyám egy hete tüzel,pedig az ivartalanítása után soha nem fordult elő,mennek rá a kanok.Hogyan lehetséges ez??5 évvel a műtét után mi történhetett???2011. febr. 3. 14:54
11/17 anonim válasza:
Na mit mondott a doki?kíváncsi lennék rá mert ez tényleg nagyon furcsa:S Remélem jól van a kutyusod.Üdv:egy ivartalanított kislány gazdija.
12/17 anonim válasza:
Szerintem menj sos dokihoz, mert ha tényleg vérzés áll fenn ennyi idő után, az valami más lehet, akár elrákosodás is!
13/17 anonim válasza:
Igen,orvos de lehet csak gyulladás,mint írtam ez nagyon gyakori simán elkaphatta főleg ha olyan helyen jártatok ahol sok a kutya..
14/17 A kérdező kommentje:
Mivel láztalan,jó étvágya van s vidám,ezért s doki is furcsálja. Gondolt a vese vagy húgyúti fertőzésre, de azt mondta hüvelygyulladás is lehet.Ez a sok lehet...Neki nincs nyálka a vérben,ami jön belőle.Azt mondta,ha komoly gyulladás lenne,lázas lenne,meg levert.Egyenlőre gyógyszert sem kap,várni kell.Hát nem tom,akkor sem normális hogy vérzik,mégha nem is komoly,úgyhogy most várunk és figyelem.
Szerintetek adjak neki Augmentint?Valamit csak kéne...
2011. febr. 4. 13:16
15/17 anonim válasza:
Szerintem ne adj neki semmit, amíg az orvos rá nem bólint az adott gyógyszerre.
16/17 anonim válasza:
Én nem várnék, elvinném egy másik dokihoz, aki nem rácsodálkozik és vár, hanem pl. megultrahangozni.
És szülész szakorvoshoz.
17/17 A kérdező kommentje:
Makacs hüvelygyulladás,ez a diagnózis. Most Betadinos hüvely mosás és antibiotikum kúra.Megnyugodtam.Köszi mindenkinek a választ és a támogatást.
2011. febr. 9. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!