Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hányt a kutyám, mi baja lehet?

Hányt a kutyám, mi baja lehet?

Figyelt kérdés

sokat hallottam mostanába hogy kutyák és macskák hánytak,nem maradt meg a kaja egyikbe se,lehet ő is ilyen beteg?

17/L

2011. febr. 3. 14:43
1 2
 1/14 Kriszti83 ***** válasza:
Több oka is lehet, érdemes állatorvoshoz vinned!
2011. febr. 3. 14:52
 2/14 anonim ***** válasza:
lehet csak túl etetted?
2011. febr. 3. 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Nem kell mindig egyből állatorvoshoz rohanni!

Nekem is hányt már a kutyám, túl sokat evett. Nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet kérdező?

2011. febr. 3. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Mit evett? Milyet hányt? Milyen a kedve? Iszik? Vizelete, széklete rendben van?
2011. febr. 3. 15:01
 5/14 A kérdező kommentje:

ebédet még nem kapott,

valami szősz volt benne meg eléggé folyékony volt a hányása meg szőr volt benne.kedve olyan mint álltalába a széklete is oké

2011. febr. 3. 15:22
 6/14 A kérdező kommentje:
ah és inni nem akart utánna,pedig adtam neki tiszta vizet egyböl
2011. febr. 3. 15:23
 7/14 anonim válasza:

Azt szokták mondani, hogy ha a hányással levertség, étvágytalanság társul, akkor van gond.

Egyébként a kutyák gyakran hánynak, az enyém is többek között, sokszor csak azért bukja vissza a kajáját (illetve annak egy részét), mert túl mohon falt. :) Múltkor viszont megijedtünk, mert epét (ilyen sárgás habosat) hányt, ráadásul többször is egymás után. Gyorsan kihívtuk az állatorvost, kapott hányáscsökkentőt, meg antibiotikumot, de végül is csak annyi volt, hogy volt egy kis bélgyulladása.

2011. febr. 3. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha szőr is volt benne,valószínű,hogy előtte,befüvezett"(füvet evett)hogy meghánytassa magát.Kutyák is,macskák is rendszeresen esznek füvet,így szabadulnak meg a gyomrukban lévő szőrtől és emészthetetlen anyagoktól.Ilyenkor nem hánynak sokat,csak amennyi,,szükséges",hogy a gyomror megnyugodjon.
2011. febr. 3. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:

*gyomor

Az is lehet,hogy valami zsírosabbat,fűszeresebbet kapott-az én kutyumnak egyszer adtam egy kis paprikás csirke-szaftos kenyeret,és már ki is hányta,pedig direkt nem tettem rá neki sokat,mivel a hagymát nem tudják megemészteni és a zsíros kaja sem jó nekik.

2011. febr. 3. 17:51
 10/14 A kérdező kommentje:
csak konzervet adtam neki,elötte meg nem evett tényleg semmit
2011. febr. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!