Gyerek nem tarthat border colliet?
Diagnostic!
Én értem amit mondasz, és egyet értek veled. Ha én tenyésztő lennék, én se adnám oda a kutyámat minden jött-mentnek. Egyszer egy autókereskedésben dolgoztam, és még az autókat sem szívesen adtam el mindenkinek. Volt egy csomó ember, akinél azon gondolkodtam, hogy tele fogja szemetelni a kocsit, meg összetöri, és az jobbat érdemel. Ha egy kocsiról így vélekedhet egy ember, akkor egy kutyáról meg pláne! De sajnos a törvény kötelez.
De az eredeti kérdésre visszatérve, azt nem értem, hogy egy gyerek miért ne lehetne jó gazdi? Jó, persze nem egy hat-nyolc éves, de mondjuk egy 12-14 éves? Annyi ideje neki is van a tanulás mellett, mint nekem a munka mellett szerintem.
Értem,mit mondasz. De azt hiszem ha máshogy nem kisebb füllentésekkel akár,de nem fogja odaadni a kölyköt.
A többiben egyetértek,gyerek is tud elég időt szánni a kutyára,egyetemista is,dolgozó felnőtt is. Csak az kell,hogy ne pillanatnyi fellángolás legyen a dolog,aztán beleunjon az ember az egészbe.Egyébként miért ne?
Én különben azt mondom,hogy annak idején nekem nagy dolog volt,hogy 13 évesen megvettem a kutyámat. Elmentem dolgozgatni, összegyűjtöttem rá,aztán a kutyasulira,aztán versenyekre,stb a pénzt..Megtanultam értékelni,és felelőséget vállalni.Mindemellett volt egy remek társam. Sose bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!