Mit adtok kutyának jutalomfalatként?
Figyelt kérdés
Mit adtok kutyátoknak jutalomfalatként?
Lehetőleg olyat írjatok amit nem boltba vesztek!
Köszönöm!:)
-egy yorki gazdi-
2011. febr. 1. 15:07
1/9 anonim válasza:
Otthon, illetve az ismert pakrban száraztáp, ha sulira megyünk, vagy sok kutyával valahova, akkor virslikocka, ha vizsgára gyakorolunk, vagy nehezebb dolgot tanulunk, illetve erős ingerkörnyezetben foglalkozom vele, akkor főtt máj.
2/9 anonim válasza:
Sajt, kockára vágott virsli, párizsi, nyers marhahús. De ezeket is boltban vesszük szóval, lehet nem ilyenekre gondoltál.
3/9 A kérdező kommentje:
De, ez a sajtos szalámis dolog jó
én az egész jutalomfalatra gondoltam(ami zacsiba van)
2011. febr. 1. 15:17
4/9 anonim válasza:
Ilyen zacskós száraz valamit (keksz) soha nem adok neki ha ténylegesen tanulunk. Csak megszomjazik tőle. Virsli, parizer, trappista sajt, amit találok otthon.
Keksz félét csak otthon, nasinak kap.
5/9 anonim válasza:
Nem kell túlspilázni a dolgot. Azt kell neki adni, amit nagyon szeret és persze nem egészségtelen számára. Sima száraztáp is jó lenne, csak amit amúgy is kap a kutya enni, azzal nem biztos, hogy ugyan olyan jól lehet motiválni. Nálunk az egyik kutyánál a sajt jött be leginkább, szinte hihetetlen, hogy azért mennyi mindenre képes.
6/9 zsuzsabazsa válasza:
Én speciel semmit. Csak tárgyat viszek magammal.
7/9 anonim válasza:
Én sajtot vagy virslit adok neki.
8/9 anonim válasza:
Én lecsókolbászt adok neki , nagyon bejött nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!