A kutya szokott unatkozni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:49
1/11 Ninna ♥ válasza:
Persze, amikor nem foglalkoznak vele. Általában a legtöbb kutya ilyenkor elfoglaltságot keres magának, rombol, ás stb. :-)
3/11 anonim válasza:
Szoktak.Olyankor csak elfekszenek és nézelődnek.
Pl.az én kutyám,ha unatkozik akkor odajön hozzám és elkezd kaparni,hogy foglalkozak vele!:D
4/11 anonim válasza:
Láttad volna a lakásunkat, amikor a bokszerünket néhány órára magára kellett hagyni!
5/11 anonim válasza:
Persze, ha nem foglalkoznak vele. Ilyenkor kezd el szökni, vagy ássa ki a tujákat stb. Ha lakásban van, akkor pedig mindent megrág vagy szétrág.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem a lakásban van,de úgy sajnálom szegényt!!Nem tudok vele annyit foglalkozni,mert sokat dolgozom,de bátyám kiengedi minden nap!!Végülis neki kellett a kutyus.
2011. jan. 31. 20:35
7/11 anonim válasza:
Kiengedi? Honnan, ha nem lakásban van? Kennelből? Hát, ha igen, akkor semmi meglepő nincsen abban, hogy unatkozik. Bocs, hogy ezt mondom, de ez majdnem olyan, mintha egy menhelyen lenne. Ott is kennelben laknak a kutyák, és néha elviszik őket sétálni.
8/11 Zsancaaa válasza:
Óh persze hogy igen.Ha nem foglalkoznak vele.
9/11 Zsancaaa válasza:
Pl az én egyik kutyám aki a házban van mert 100% szobatiszta,amikor uncsizik odajön hozzám és az orrával feltúrja a kezem,dörgölőzik hozzám:)
10/11 anonim válasza:
Előfordul, hogy a kutyám egyedül marad néhány órára, ilyenkor aludni szokott. De ez nem egyenlő az unatkozással.
Unatkozni akkor szokott, amikor mondjuk vizsgaidőszakom van, és tanulok. Ő meg fekszik mellettem, és ha nagyon megunja, akkor elkezdi húzni a hajam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!