Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Galaktív Bio külső parazitasto...

Galaktív Bio külső parazitastop oldattal tapasztalat?

Figyelt kérdés

Mennyire hatásos bolhák ellen?

Mi a véleményetek róla?

2011. jan. 31. 19:30
 1/1 nory0722 ***** válasza:
ÉN ezt nem ismerem,eddig insecticide 2000-ret használtunk,most váltottunk kiltixre,de csak a kullancsok miatt. Bolha ellen nagyon jó volt. Úgy használtam,hogy mikor bolhás volt a kutya,befújtam ezzel,jól bele dörzsöltem a szőrébe(mindenhová,főleg a fültőnél,ágyéknál és hóna alatt szoktak bolhák lenni),ezt rajta hagytam 3-4 napig,utána megfürdettem bolhairtó(bobi) samponnal,aztán befújtam megint,de azt már csak havonta ismételtem meg. Azért jó,mert fél liter 2ezer ft,és nálunk 2kutyánál 1évig tartott úgy,hogy a fekhelyét is befújtam vele alaposan. Fontos,hogy azt is be kell fújni. Ezen kívül egy ideig hangyák másztak a tálakba folyton. Ez ellenük is jó,befújtam a tálak alatt,nem volt több hangya. És természetes anyagokból van(az én kutyám allergiás sok bolhairtóra,így nálunk 100%ig bevált).
2011. máj. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!