Makacs kutya tanítása, hogyan? Nemrég kezdtünk el kutya suliba járni .
Figyelt kérdés
..... egy idő után a kutyám megmakacsolta magát és nem volt hajlandó megmozdulni. Mint egy hisztis gyerek, úgy csinált. :) Azt mondták az oktatók, hogy agyilag elfáradt, de a többi kutyus szépen tovább gyakorolt. Reménytelenek vagyunk?2011. jan. 31. 14:15
1/7 anonim válasza:
Türelmetlen vagy.
A kutyának szellemileg is edződnie kell a foglalkozásokhoz. Ha látni rajta, érdektelen, befejezed a munkát. Elmész vele játszani. Ennyi.
Mindig annyit szabad dolgozni vele, amennyit láthatóan élvezettel, érdeklődéssel csinál.
2/7 anonim válasza:
Mi biztos, hogy látatlanban nem leszünk okosabbak, mint az ottani oktatók, akik látták mi történt. Szerintem halgass a tanácsaikra továbbra is.
3/7 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok türelmetlen, maximalista és türelmes vagyok nagyon is, és soha nem adom fel! Viszont a problémám az, hogy a kutyánkat nem én vezetem, hanem a férjem, Ő pedig nem ért még annyira sem az egészhez mint én. Az oktató meg is jegyezte, hogy velem sokkal szebben megy (még csak 3x voltunk). Nagytestű és a vállamat már tönkre tette. :) Félek, hogy a férjem sose lesz képes ráérezni ....
2011. jan. 31. 14:27
5/7 A kérdező kommentje:
Létezik, hogy csak azért viselkedett így a kutyám, mert a férjem volt vele?
2011. jan. 31. 14:31
6/7 anonim válasza:
Igen, az is lehet, hogy tudja, hogy a férjeddel ezt el tudja játszani. De ne mérgelődj ezen, ezzel csak megnehezíted a férjed munkáját, és az oktatóét is. Mindkettőtöknek meg kell tanulnotok, hogy mit hogyan csináljatok, és tudni kell félreállni és kivonni magad amikor a másik bénázik.
Döntsétek el, ki fog vele vizsgázni, és a vizsga előtt már csak ő menjen a sulira, de érdemes együtt csinálni a tanfolyamot.
7/7 A kérdező kommentje:
csakitti, köszönöm a tanácsod! Te mindig hasznosakat írsz!
2011. febr. 1. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!