Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit jelenthet az ha a kutyám...

Mit jelenthet az ha a kutyám ezt csinálja? (lent magyarázat)

Figyelt kérdés

Amikor kimegyek hozzá, akkor körbe körbe jár körülöttem, aztán leül. Többnyire a lábamra teszi a hátsóját.

Ez mit jelenthet? valamiféle kötődés vagy szeretet? vagy teljesen más?

köszönöm előre is:)

2011. jan. 30. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is u.ezt csinálja. Sztem fázik a feneke azért ül a lábamra :)
2011. jan. 30. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Dominancia. Azt hiszi ő a fönök.
2011. jan. 30. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Igen, elvileg, ha rádtelepszik bárhogy, azzal birtokol, ez dominancia jel. Ellenben láttam már ilyet úgy is, hogy a kutya nagyon is tudta a rangsort, mégis..
2011. jan. 30. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Dominancia lenne? :/

Pedig behódolva jön oda hozzám, fejét lehajtva farkát középen csóválja amikor meglát. Köröket tesz meg körülöttem, aztán dörgölődzik hozzám. És van amikor a lábamra ül rá.

vagy a lábát rám teszi. :)

köszönöm az eddigi válaszokat! várom még

2011. jan. 30. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:
És ilyenkor mit csináljak? Ne hagyjam hogy rám üljön? Vagy hogy érjem el azt hogy ne legyen domináns velem szemben? (nj kutya)
2011. jan. 30. 18:32
 6/7 zsuzsabazsa ***** válasza:
61%

Úgy ahogy írtad, kötődést jelent.

Örült neki, hogy megjelentél, és várja a vele való foglalkozást.

2011. jan. 31. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen farokcsóválós-körözős serte-perte-sündi-bündi kutyáknak hívom. Nagyon aranyosak tudnak lenni :).

Ha jó a kapcsolat, szófogadó, rendben van a sorrend, akkor inkább a fizikai kapcsolat létesítése, az együttlét a célja, mintsem a dominancia.

2011. jan. 31. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!