Ez nem normális, ugye?
Figyelt kérdés
Júniusban fizettük be a MEOE tagságot egy rendezvényen aztán szeptemberben be is mentünk valami másért hozzájuk személyesen. Akkor felmutattam a csekket, elküldték, intézkedtek stb. És azóta sem történt semmi... Nem kaptam kártyát se semmit.
A másik az hogy ott mindenkivel ilyen bunkók és flegmák vagy csak én csináltam valamit rosszul? :/
2011. jan. 30. 15:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket, lehet hogy késik, vagy valami hiba van. e mailt is írhatsz nekik!
2/7 anonim válasza:
én is meoe tag voltam egy ideig, de én nem tapasztaltam kifejezett bunkóságot, szerintem ez sem az. Ha tényleg nem hallasz semmit a tagsági kártya felől, menj be vagy telefonálj be, írj emailt. Mindenképpen jelezd hogy probléma van, általában hamar válaszolnak. Egy tagsági kártyához nem kell ennyi idő, úgyhogy sürgősen lépj.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a kártya miatt értettem a bunkót. Hanem amikor bementünk más ügyek miatt akkor nagyon lekezelőek voltak velem a dolgozók...
2011. jan. 30. 15:17
4/7 zsuzsabazsa válasza:
Nekem is hónapok múlva érkezett meg a tagságim. Amikor személyesen bent voltál elkérhetted volna, ha elkészült.
5/7 A kérdező kommentje:
De nem készült el... Hiszen akkor nem kellet volna lefénymásolni a csekket meg elküldeni meg ilyenek...
2011. jan. 31. 01:57
6/7 zsuzsabazsa válasza:
Akkor csak simán késik.
Ülnek rajta.
7/7 anonim válasza:
A tavalyit már ne is várd! Fizesd be most az idei tagdíjat és előbb-utóbb megkapod a kártyát is. Én tavaly januárban fizettem be, de csak valamikor a nyáron jutott el hozzám a kártya. Mondjuk nincs jelentősége, mert a csekkel is tudod igazolni a befizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!