Milyen táppal etetitek a kutyátokat? És kb hány kg-m elég neki 1 hónapban?
A rántott húst, sült oldalast, pulykamellcsíkot, rizst nem nevezném maradéknak, a kukorica meg egyébiránt kifejezetten kutyák számára gyártott, kutyás boltban vásárolt termék, nézd meg, bár lehet hogy mucsajröcsögén nem árulnak ilyet, hülye paraszt.
Miért kell beszólni olyasmire, amit át sem gondolsz?
Egyébként tegnap meg disznóvágásból kapott nyers husit, küldd rám az állatvédőket, hogy direkt vadítom a kutyát nyers hússal...
Tudod a konyhai maradék=moslék!
A nyers hús rengeteg olyan anyagot tartalmaz, főleg a moslékon nevelt disznó, ami a kutyának nem éppen jó! Ésnem mucsaröcsögén lakom! Tisztában vagyok a dolgokkal, ellentétben veled! A kutya pedig hús evő, ezért a mindenféle gabonás vacak hazavágja a gyomrát. kicsit tájékozódjatok, mielőtt kutyát akartok MEGFELELŐEN táplálni. A hús alapú tápok pedig nem okoznak székrekedést, sőt... A csont az, ami szorulást okoz, meg a sok más vacak kaja. Ha már okoskodás! Azt ugye tudjátok, hogy csont nem való kutyának?
"kukorica meg egyébiránt kifejezetten kutyák számára gyártott, kutyás boltban vásárolt termék, nézd meg, bár lehet hogy mucsajröcsögén nem árulnak ilyet, hülye paraszt."
Következőt fűzném hozzá: a tesco-s, Morzsi, Pedigré, Chapi is kutyáknak gyártódott, kutyás boltban kapható termékek... mégsem kutyáknak valók!
Na és honnan tudod, hogy azt a disznót mivel etették? És ha én meg te megesszük azt a -mondjuk- moslékon nevelt disznót, hormonkezelt borjút, tömött kacsát-libát, szennyvízben felnőtt pontyot meg lazacot, akkor a kutyák miért nem?
Egyébként meg azóta emelkedett meg ugrásszerűen a rákos megbetegedések száma a kutyáknál, mióta megjelentek a száraztápok, és tökmindegy, milyet adsz neki, pedigrét vagy 12000 ft-os ezer nyelven beszélő cuccot.
"Egyébként meg azóta emelkedett meg ugrásszerűen a rákos megbetegedések száma a kutyáknál, mióta megjelentek a száraztápok, és tökmindegy, milyet adsz neki, pedigrét vagy 12000 ft-os ezer nyelven beszélő cuccot"
Akkor az embereknél miért nőtt meg ugrásszerűen a rákos, daganatos megbetegedések száma? Mert bejött a száraztáp? Csak nem azért, mert a sok gagyi kezelt húst, zöldséget, gyümölcsöt eszik? És vajon a kutya nem annak a maradékát eszi? Nahát!!! Akkor mi is a probléma a száraztáppal? Egyébként hatalmas különbség van 200ft/kg-os és az 1000ft/kg-os tápok között!
Mert szerinted azt a száraztápot mégis miből gyártják?
Egyébként meg honnan tudod, mi a különbség, kémikus vagy, kielemezted a laborodban? Ha én gyártanám ezeket a cuccokat, én is azt mondanám, nehogy a chappit vegyétek, EZ sokkal jobb. Kár hogy mindenki benyalja ezt a marketingstratégiát.
Egyébiránt meg ha a konyhai maradék moslék, akkor a tegnapról maradt rántott húst ne egyem meg? vazz...
Megyek, rágyújtunk a kutyámmal...ja nem, csak én, meg még beviszek a szervezetembe egy-két rákkeltő dolgot...
Hozzáértő, profi? Aki el akarja neked adni a cuccot?
Nem, tudom, X.Y., aki már 20 éve kutyázik...nézd, kezd nagyon izgalmas lenni ez a vita, de akkor is azt mondom, hogy ha valaki nem elemzi ezeket a tápokat az orrom előtt, addig nem hiszem el, ami rá van írva, vagy amit egy nagyon profi állit.
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de a hozzáértő is reklámoz, csak ingyen.
Nem tudom, leírtam, mivel etetem a kutyám, aztán beleköttök. Én akkor ezennel elfogadom a véleményedet, te is fogadd el, hogy az enyém más, és felejtsük el egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!