Mit kaphatott el vagy mi baja lehet?
Ha nem viszitek orvoshoz, akkor elpusztul. Kutyát nem kötelező tartani, ha nincs rá pénz. Nem értem az ilyen embereket, ha az ő egészségük múlna rajta, akkor nem mennének orvoshoz meg nem szednének gyógyszert, mert drága? Nem hiszem.
Nem tudom hány éves vagy, de nyugodtan vidd el a dokihoz és fizesd ki a zsebpénzedből. Én biztos nem hagynám szenvedni a kutyámat.
Akkor bizony nagy eséllyel végig kell néznetek azt ahogy a kutya fokozottan leépül és elpusztul.
Mérd meg,hogy van-e láza,mert az a feltételezés,hogy ha a kutya orra nedves akkor minden rendben van az téves információ,ezért kell megmérned a lázat!!!
Nagyon sok betegség létezik és ami tüneteket itt leírtál jópár betegség lehet,pont ezért kéne elvinni orvoshoz,mert ilyenkor a kutyák teljesen kifordulhatnak önmagukból és támadhatnak is (volt már rá példa,persze ez sem törvény zsr,sőt..),esetleg emberre átmenő betegsége is lehet sok minden és nem érdemes kivárni a végét.
Figyeld az ürlékét,mert ha véres az már súlyos..
Próbálj sok folyadékot itatni vele,látszik,hogy szegényke küzd az életéért,de ha senki sem segít neki,akkor hiába.
Nem hiszem el,hogy vannak olyan szülők akik képesek végig nézni a kutya szenvedését.
Amúgy most még olcsóbban is megúsznátok ha most vinnétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!