Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is dilis, örült...

Szerintetek is dilis, örült az ilyen?

Figyelt kérdés

Olvastam egy cikket,hogy egy nő megölte a rokona kutyáját..majd felgyujtotta az állatot... Azért mert a Diamond névre halgató staffi széttépte a bibliát...

Szerintem az ilyen nem normális,diliházba való :S

2011. jan. 29. 12:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

bocs,nem staffi hanem pitbull...

Itt a történet:

A dél-karolinai Columbia város hatósága állatkínzás bűntette miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen. A nő elektromos nyakörvénél fogva felakasztotta unokaöccse pitbullját egy fára, majd meggyújtotta az állatot.

Az állatvédelmisek szerint a 65 éves nő azzal indokolta borzalmas tettét, hogy az egyébként Diamond névre hallgató eb gonosz volt, és meg akarta előzni, hogy a környéken lakó gyerekeknek árthasson. Mindezt abból állapította meg, hogy a kutya megrágta a Bibliáját.

A szörnyű módon kivégzett állat testét az udvarban megtalálták, a nőt pedig azonnal letartóztatták. Jelenleg is börtönben csücsül, egyelőre ügyvéd nélkül. Tettéért 180 naptól öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.

2011. jan. 29. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát. Ha én lennék a gazdija annak a kutyának akkor nem nyugodnék addíg, míg meg nem kapja a méltó büntetését a "kedves" rokon. Egyébként szerintem se lehet százas a nő. És részemről nem diliházba való, hanem a föld alá, és most szépen fejeztem ki magam.
2011. jan. 29. 12:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát én ezen kívül minimum az elektromos nyakörvet ráraknám, és napi 5x locsolgatnám -.-
2011. jan. 29. 12:50
 4/15 A kérdező kommentje:
egyet értek... én is szívesen bánnék el úgy vele ahogy ő a szegény ártatlan kutyával :S
2011. jan. 29. 13:00
 5/15 anonim válasza:
5 év a max szabadságvesztés ezért?! Hát... befosok...
2011. jan. 29. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Elmebeteg a no. 5 evet nem fog kapni, de meg a 180 nap is durva egy US bortonben. Nem nyaralas az biztos.
2011. jan. 29. 13:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Életfogytiglanra ítélném a vén...Inkább nem mondok semmit.
2011. jan. 29. 13:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Áhhh az ilyenen mindig felhúzom magam. Az ilyennel ugyanazt megcsinálnám, amit ő szegény ártatlan kutyával. Aztán azzal védekezek, hogy gonosz volt, mert ledobta a kedvenc poharamat.
2011. jan. 29. 13:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Hmm... de ha már börtönben van, lefizetném a "szobatársait", hogy gyújtogassanak pár bibliát mellette, meg ilyesmik. Gondolom élvezné a műsort :@
2011. jan. 29. 13:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne amerikán szörnyülködjünk .. picit nézzük ki az ablakon, itthon mi folyik.

Betonhoz hozzáfagyott kutya, összeszurkált kutya, panelból emeletről kivágott kutya, lapáttal félig agyonvert kutya ... és ezek ráadásul azok teszik akik "gazdái" a kutyának, nem az elmebeteg szomszéd.

2011. jan. 29. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!