Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane Corso, vagy Argentin Dog?

Cane Corso, vagy Argentin Dog?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve hagyott itt minket a csodaszép Cane Corsonk, és most érezzük úgy, hogy készen állunk lelkileg egy új kutyusra. A család egyik fele a Corso-t szeretne, köztük én is, de a másik fele pedig bele van bolondulva az Argentin Dogba. Viszont utóbbiról elég keveset tudunk.

Olvasgattam én róluk, de konkrét tapasztalatokat szeretnék a kutyával kapcsolatban. És szerintetek hagyjam magam rábeszélni a Dog-ra?

Előre is köszi!

24N

2011. jan. 27. 21:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jah, és hát természetesen miután a család Argentin Dogos fele láttam tegnap a Fókuszban a 2 gyönyörűséget, azóta nincs is más témájuk:P
2011. jan. 28. 15:44
 12/14 zeusz4 ***** válasza:
Szia én azt tanácsolnám neked hogy cane corsod már volt tudod milyen, argentin dogod még nem volt próbáld meg a kutya úgyis olyan lesz amilyennek TE neveled,ha időben szoktatod hozzá más kutyákhoz,macskákhoz vagy bármihez akkor mért lenne gond,de ez mindegyik kutyára igaz mindegyikre. üdv:Anita
2011. jan. 29. 17:16
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod!

megszületett a döntés: Argentin Dog:)

ezekről a kennelekről mi a véleményetek?

Esetleg, ha valaki tud jobbat szívesen fogadom!

[link]

[link]

2011. jan. 30. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Argentin dog lett vegul? Es mik a tapasztalatok? Jol dontottel?
2016. febr. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!