Hol tudnám a kutyám Fülét levágatni?
Figyelt kérdés
baranya megyében2011. jan. 27. 15:27
21/24 A kérdező kommentje:
csak annyit mondok ti F.....fejek hogy gondolj már bele hogy egy pitt vagy cane corso hogy nz ki ha nincs vágva a füle különben is a kikutyák föleg az olyan fajtáknak aminek kell esztétikailag meg egy csomo tenyésztben már kiskorukban levágják a farkukat meg 100000%ben vágják ti kutya tudosok és olyan válaszokat vártam akik tudnak segiteni vagy olyan állatorvost ajánlani mert még mindig 70%csinál ilyan mütétet és nem éreznek belöle smemit mert porc és ha szép kutyát szeretnél akkor muszály mert különben vicc a kutya (fajtához ilöen)mert egy pincsinek természetesen nem kell de egy kikpzet kutyának kell!!!!!különben cane vorsom van meg egy pitem amit szintén ugy vetem hogy a füle mega farkát már vágták
2011. jan. 28. 14:17
22/24 A kérdező kommentje:
természetesen nem azoknak szol mert pontosan nincsen betiltva épp ezért irtm h a orvososk 70%még mai napig megcsinálja köszönöm a kommenteket akik ugyan igy vélekednek!!!!THX és nem nekik szol az üzenet és a kérdés sem az volt h lehet e vagy hanem h valki tud e olyan orvost aki elvégzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 28. 14:19
23/24 A kérdező kommentje:
pontosan vanak olyan fajok akiknek muszály és nem éreznek smemit sem ez egy házörzö és kiképzett kutyáim vanak és ha megnézel vagy ird be a neten cane corso vagy pitt bull temészetesen nem pulli csivava meg ilyan kutyák azoknak én sem söt alabradoromnak sincsen vágva akik csak f... irnak azok nézék már meg h azok a fajok még a tenyésztönél átesnek ezen csak menny rá egy cenel oldalra.........olyan kutyáknál és utána válaszolj mielött csak a szádat járatod nem ezeknek az emberenek vagyok kiváncsi a avéleményükre hanem azoknak akik jol látják a dolgot és segitettek köszönöm mégegyszer
2011. jan. 28. 14:23
24/24 A kérdező kommentje:
És nem kinozni kivánom a kutyámat csak h minél szebb legyen néztek már meg a cane corsokat vagy a piteket és utána válaszoljatok!!!!mert ott a tenyésztö is levágatja öket!!természetsen nem haragszom mert ezek szereint nem nagyon van egy két ember tisztában a fajokkal és a hozzá tartozo kinézettel
2011. jan. 28. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!