Szeretnék kihozni az Illatos útról egy kutyust. Szerintetek mekkora ez a lányka? Pl. Spániel v vizsla méretű, esetleg köztes?
köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy csak február 2.-án vihetem el. Ott is akarok lenni nyitásra. Tudom, hogy 5000.- ért vihetem el.
E-mailt már küldtem nekik, de mindenképp felhívom őket. Remélem nem viszik el előttem :(
Majd csatolok képet és elmesélem, hogyan jutottunk haza tömegközlekedéssel, mert nincsen sajnos kocsim :(
Köszönöm a segítséget. VIII. kerület, de megnéztem bkv.hu-n és nem lesz vészes. Összesen fél óra tömeggel, de annyi sem, mert hamarabb leszállunk és kimegyünk a Népligetbe egyet sétálni :)
Annyi fejlemény van, hogy válaszolt az e-mailemre egy dolgozó, és térdigérő a kutyus :) Igazából mindegy, csak ne bernáthegyi legyen :D
Mondta még, hogy az elsőnek adják oda, úgyhogy sietnem kell, sajnos nem lehet lefoglalni (mondjuk ezt megértem).
Drukkolok, hogy Tiéd legyen a blöki, biztosan jó helye lesz nálad! Majd írd meg, hogy mi történt, jó?
(első vagyok)
Megvan a tünemény :)
Szinte kisebb, mint az enyém. Odamentünk fél10re, addig, persze fagyoskodhattunk odakinn -.-
6-7 hónapos, kint voltunk Népligetben, nagyon bűbáj. Mindjárt rakok fel képeket.
Kormossal (9 éves exkani) is elvannak, legalább ő is nevelgeti szépen, hogy mit szabad és mit nem :)
Igen, szerencsére, nézegettem az oldalt és láttam, hogy átírták..
Amúgy teljesen BKV-kompatibilis a kutya, ahhoz képest, hogy eddig elvileg kóborka volt.
Szobatisztaság még nincs, de alakítom :D
Köszönöm a jókívánságokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!