Tüzelő szuka ivartalanítása?
Figyelt kérdés
Hamarosan viszem a kutyusomat ivartalanítani, már elő van jegyezve a műtét. Nagyon izgulok, nehogy tüzelni kezdjen addig, mert már időszerű neki és ezt az orvosnak is mondtam, mire azt válaszolta, hogy a tüzelés nem probléma, úgy is meg lehet operálni! :O
Ez igaz? Mert én úgy tudtam, tüzelő szukát nem lehet! :O
2011. jan. 27. 13:47
1/4 anonim válasza:
Nem ivartalanítanak tüzelő szukát, mert az idő tájt vérrel teltek a nemiszervei, akár el is vérezhet és belehal a műtétbe.
Ezt az orvosnak tudnia kellene!
2/4 anonim válasza:
Nem! Ilyenkor jobban véreznek, az összevarrás is nehezebb és az orvosok nem is szokták elvállalni
3/4 anonim válasza:
Tapasztalt állatorvosok szokták vállalni a műtétet, főleg akkor ha vészhelyzetről van szó.
Ilyenkor a petefészkek és a méh elég vérbőek, így nagyobb a komplikáció esélye, úgyhogy imádkozz, hogy ne tüzeljen be a kutyád addig:)
4/4 anonim válasza:
Nem szabad tüzelő szukát ivartalanítani.Tüzelés után is ki kell várni 1 hónapot.Túl vérzékeny.Ne engedd ha tüzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!