A kutyák néha mért szokták megenni a saját ürüléküket?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 13:45
1/4 anonim válasza:
Ez álltalában vitaminhiányra utal, ha minőségi táppal eteted(amiben minden vitamin megvan) akkor nem fogja megenni.
2/4 anonim válasza:
Lehet rossz szokás is, a vitaminhiány viszont nem bizonyított, jócskán vannak kutyák, akik a legjobb tápok ellenére is eszik az ürüléket. Lehet nevelési problémára visszavezethető, ha mondjuk a gazdi beleveri a kutya orrát a piszkába a szobatisztaságra nevelés során. És hallottam olyan tápokról is, amit etetve több kutya visszaette a kakit, magam is etettem ilyennel és több gazdi beszámolt róla, hogy mikor ezt etette, akkor az ő kutyája is visszaette, pedig egy prémium tápról van szó!
3/4 anonim válasza:
nekem tavaj télen csinálta 2x, de annak tudtam be hogy télvan, hóvan fáj a gyomra és nembir füvet rágni... fogalmam sincs akkor mivel etettem de (lekopogtam) azóta nem fordult elő!
4/4 anonim válasza:
Általában a kiskutyák szokták de jó esetben leszoknak róla.Azért mert ezt látták az anyjuktól,hogy ő is eszi.(az alomba a kiskutyákét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!