Az én (lány) kutyám mindig nyalja az izéjét és a seggét és még élvezi is, mert morog meg nyög közbe. Miért csinálja ezt?
Először is, hiába próbálnak itt többen segíteni neked, egyik választ sem hiszed el, hogy az lehet a baja. Másodszor meg, ha annyira tudod, minek kérdezed?
Harmadszor, nem vagyunk állatorvosok, szerintem is valami gyulladás van vagy a fenekén a bűzmirigye a gondja vagy más... Vidd el mielőbb állatorvoshoz, mielőtt sebesre nyalja magát, vagy komolyabb baja lesz.
A támadó vissza válaszolásaidból ítélve Te még nem lehetsz felnőtt. Fogadd el a segítséget, hiszen azért írtál ide, vagy nem???
ÁLLATORVOS!!!
igen, de gondoltam van olyan aki ért az ilyen esetekhez kutyáknál vagy esetleg egy állatorvos válaszol
mindegy
köszi a válaszokat
Idézek egy- "Szent István Egyetem Állat tenyésztési kar"-jegyzetből.
"Mind a kanok mind a szukák maszturbálhatnak, nyalogatják nemi szervüket, vagy bizonyos tárgyakat meghághatnak(bútorok, párnák, emberek lábszára).
Gyakran megfigyelhető, hogy egy korábban szexuális izgalmat kiváltó helyzet ismét izgalomba hozza a kutyát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!