Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik dobermann kennelt...

Melyik dobermann kennelt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Milyen konkrétumot szeretnél? Én ólból, nem vennék kiskutyát. Nem 120-ért, semennyiért. Legalább a feltett fotokat nézd meg jobban. néha azért a háttér is beszédes.
2011. jan. 27. 14:28
 12/16 A kérdező kommentje:

jó ólból...

nem hiszem hogy ól az, de ha valakinek ez van akkor ez van

2011. jan. 28. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ugylátom Te már eldöntötted, hogy tőle viszel kiskutyát, tedd azt. Nem is értem akkor minek kellett a kérdést kiirni. Őszinte választ vártál, de nem fogadod el. Csináld ugy, ahogy jónak látod, és sok szerencsét a kiskutyádhoz.
2011. jan. 28. 19:02
 14/16 A kérdező kommentje:
nem tervezek kutya vásárlást, csak kíváncsi voltam
2011. jan. 28. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Tudod, amikor az ember eljut odáig, hogy pontosan tudja, melyik fajtát akarja magának, akkor utána néz,hol, milyen kutyákat tenyésztenek. Minden tenyésztő más habitusú kutyát tenyészt. Én az ország másik feléből választottam annó kölyköt, mert az ő tenyésztési vonala tűnt számomra megfelelőnek. Megbeszéltem a tenyésztővel, mik a terveim, elvárásaim a kutyával. Ő pedig , amikor eljött az idő, hogy elhozhatom, tudott ajánlani az alomból párat, amelyik azt mutatta,talán megfelel az elgondolásaimnak. Aztán én szépen eldöntöttem, melyik legyen .
2011. febr. 1. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ugyan nincs tőlük kutyám, de személyesen ismerem őket, és jó néhány kutyájukat. Maximálisan odafigyelnek mindenre, rengeteget tanultam tőlük a kutyázásról.

olcsó nem lesz az biztos, de az is biztos, hogy ők baromi megbízhatóak.

2011. febr. 2. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!