Mi lehet a baja a kutyámnak, állatorvos kezdene vele valamit vagy nem? Bővebb leirásban.
Állatorvos!
Lehet, hogy nem is a lába fáj hanem a csípője.
Nem értem, hogy ha már a kezdetek óta szemmel látható problémája van: Miért nem kérdeztél rá a dokinál amikor oltásra vitted?
(Az én kutyámnak is vannak mindenféle aprócska problémái amivel nem szaladgálok állandóan dokihoz, de ha úgyis ott vagyok minig rákérdezek az ilyesmikre is.)
Első hozzászólónak cifra dolgokat tudnék írni…
Minél hamarabb vidd orvoshoz. Nem vagyok orvos, de egy ismerősöm kutyijának ugyanilyen tünetei voltak, és tacskóbénulása volt ( étvágytalan volt, kedvetlen, kímélte a hátsó lábait).
Nem megijeszteni akarlak, és remélem nem is ez a baj, mert elég fiatal hozzá a kutyád!
De orvos minél előbb!!!
Minden képen állatorvoshoz kellet volna már rég vinned!Vidd amíg nem késő!:s
Elég súlyosnak tűnik!
Az a baj, hogy a legtöbb állatorvos valóban tippmixet játszik. Ad egy kis gyulladáscsökkentőt, fájdalomcsillapítót, meg antibiotikumot, aztán valamelyik csak bejön.
Tehát minimum olyan helyre vidd, ahol röntgenezni tudják, és egyéb bonyolultabb vizsgálatokat is el tudnak végezni rajta. Az ilyen elég ritka, és drága.
De ránézésre ő is pont annyira tudja megállapítani, mint te :(
ma 14:16 vagyok!
Az állatorvos azért van hogy meggyógyítsa az állatot,mondottak alapján is!
És ez csak kifogásnak hangzik hogy minek vigyem a dokihoz ha csak 5000 ezer forintot elkér a semmiért!:S
Ha normális lelkiismeretes a doki mindent megfog tenni a kutyáért!
"Ha normális lelkiismeretes a doki mindent megfog tenni a kutyáért!"
Ha pedig úgy érzed, hogy nem ilyen akkor vidd másik orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!