Miért nem tüzel a kutyám?
Figyelt kérdés
4 éves, és 2 éve nem tüzelt
miért nem tüzel?
2011. jan. 23. 14:54
11/44 anonim 

válasza:

azért én most jót röhögtem... bár szerencsétlen kutyának ez nem valami vicces
12/44 anonim 

válasza:

Sürgős ivartalanítás lenne a legjobb, mert komoly problémái adódhatnak. (Gennyes méhgyulladás, daganat). Ne várd meg!
13/44 anonim 

válasza:

A kutyád élete a tét... vidd el dokihoz.
14/44 anonim 

válasza:

Milyen fajta? A kemény teljesítményű munkakutyáknál előfordul egy kis csúszás (pl németjuhász) Ha nem ilyen akkor orvos.
15/44 A kérdező kommentje:
páotá pincsi
2011. jan. 23. 18:44
16/44 A kérdező kommentje:
mért lenne a kutyám élete a tét?
mennyire biztos, hogy daganata van? és ez az emberre nem fertőző? amúgy keverék kutya
2011. jan. 23. 18:45
17/44 anonim 

válasza:

Nyugodj meg, az IQ-teszted teljesen negatív lett, így nem kaphatod el a méhgyulladást sem....
18/44 zsuzsabazsa 

válasza:

Míg nem voltál otthon addig valaki ivartalanította!
19/44 anonim 

válasza:

Nem ragályos, de a kutyád belehalhat. Az emlődaganat áttevődhet tüdőre, más szervekre és nagy kinlódássket nem fogja megkapni.al jár. Ugye ezt nem akarod. A méhgyulladásba is belehalhat egy kezeletlen kutya. Ivartalanítsd, ha még nem késő, ez minden problémádat megoldja, és ezeket a betegsége
20/44 A kérdező kommentje:
megkérdeztem az öretganyámat, aki mellesleg kuruzsló és azt mondta hogy kutyabaja
valami más lehet a háttérben, de vajon mi?
2011. jan. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!