Milyen fajtájú lehet ez a kutya?
2011. jan. 21. 21:36
1/11 Bocipók 

válasza:

Valami vizsla-féle.
Nagyon cuki!!!!
2/11 anonim 

válasza:

Olasz vizsla?
Amúgy irtó édes :)
5/11 anonim 

válasza:

Magyar vizsla+valami más keverék.
7/11 Bocipók 

válasza:

Vizsla keverék, vagyis UV kutya (utcai vegyes) :D
8/11 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy vmi keverék, a Facebook-on találtam, hogy elcsatangolt és megtalálták, közben szerencsére előkerült a gazdija, lehet akkor megpróbálom megkérdezni, hogy milyen lehet, de ha keverék, akkor egyedi lehet és nem lehet ilyet venni, ha majd kutyát szeretnék, valahogy olyan kis csúnyácska és esetlen, de olyan aranyos. :)
2011. jan. 21. 22:03
9/11 A kérdező kommentje:
Közben megnéztem jobban a kiposztolt üzit, olasz vizslának írták, de sztem lehet van benne keverék, mert most rákerestem és az olasz vizslák máshogy néznek ki sztem, de nem tudom.
2011. jan. 21. 22:53
10/11 anonim 

válasza:

Nekem ez a kutya fajtatiszta olasz vizslának (bracco italiano) tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!