SOS. Nem ül le a kutyám, fáj neki valami?
Ma vettem észre, hogy nem akar leülni és még lefeküdni sem. Nem arról van szó, hogy nem tudja/nem ismeri ezeket a parancsokat. Mert első szavamra teljesíti. Most is leül, megvan a mozdulat viszont nem teszi le a fenekét. Benéztem a farka alá de nem láttam semmit. Feküdni sem fekszik, csak félig. Az ürítést nem tudtam igazán szemügyre venni, mert esett az eső, így nem maradt meg az eredeti állapotában.
Van valami ötletetek? Egyébként németjuhász.

2 éves lesz tavasszal, kan.
De nem ez a probléma, ugyanis a teraszon szőnyegre is próbáltam leültetni. És akármikor leül vagy lefekszik, legyen az a hóba vagy esőbe. Valami most nem stimmel. :/
köszönöm a választ!! :)

Ha jól értem, csak mostanában csinálja?
Azért kérdezem, mert az enyém a helyén kívül soha sehova nem ül vagy fekszik le rendesen. Csak guggol a hátsó lábaival. Ő szerintem csak kényes vagy félti a popóját.
De ha nálatok nem így van, szerintem állatorvos...
Sziasztok!
Ma már kutya baja sincs. Leül, fekszik, hempereg. Eddig is jó kedve volt, ugyanúgy játszott és viselkedett mint eddig. Csak nem akart leülni és lefeküdni valamiért.
Megnéztem a székletét, normális. Nem tudom mi lehetett.
Megnéztem, megnyomkodtam de semmi reakció.
És igen, csak most csinált ilyet, eddig nem.
De úgy látszik már semmi baja. :)
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!