Szerintetek fajtiszta stafford?
Figyelt kérdés
aza bajom csak igazábol azért gondolkoztam el rajta hogy fajtatiszta e mert a hátán egy csikba kicsit hosszab a szöre meg a farkán is és ez nem egy megszokott. am most 9 hónapos. [link] 2011. jan. 20. 19:07
2/15 anonim válasza:
Ha van törzskönyve akkor fajtatiszta, ha nincs akkor nem az. Ennyi a történet.
3/15 anonim válasza:
Bocsika!:)
Ő még csak 9 hónapos?
Amúgy igen fajtiszta!:)
A szőre azért lehet most hosszabb mert az a téli bundája valószínűleg!
4/15 anonim válasza:
Szerintem stafford.Nekem is van egy rudi a neve csak ő barna színű de teljesen ugyanaz a feje mellkasa mindene mint a tiednek és az enyém 100%hogy fajtiszta.Szóval a válaszom igen!:)
5/15 anonim válasza:
Fajtiszta az tuti, mert kutya.
Fajtatisztának nem hinném, azt arcformájai nem az igazi. Inkább bullterrierre hasonlit.
Egyébként hivatalosan csak az a fajtatiszta, amelyiknek törzskönyve van és akkor nem kellene itt kérdezgetni, hogy milyen fajta ...
6/15 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok!Amúgy ugye kislány?
8/15 A kérdező kommentje:
igen szuka. az odáig okés hogy téli bunda na de csak a hát a közepén egy csíkban meg a farka,oldalt rövid a szőre ugy hogy nem tom am inis inkább staffi bullterierra gondolok mint sima staffi
2011. jan. 20. 19:24
10/15 anonim válasza:
Staffbullra tényleg jobban hasonlít a feje...bár egy álló képről sokkal többet lehetne mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!