Mondhatom róluk, hogy erősen tacskó jellegűek?
Azért kérdezem,mert egy bácsi szeretne egy tacskó kutyát,és megláttam ezeket a törpéket a közeli menhelyen. Egyből arra gondoltam milyen jó lenne ha az egyiket elvinném a bácsinak. Felhívtam,örültek is neki. De nem tudom,hogy tényleg hasonlítanak-e egy tacskóra (főleg a két barna fejű),vagy csak én akarom úgy látni a dolgokat.:)
Félek,hogy mikor meglátják a kutyát nem fog nekik tetszeni,bár mondtam,hogy nem fajtatiszták.
Itt van egy kép róluk:
Szerintetek?
Aztán ha ettől a kupactól "megszabadultál", akkor ugye ivatralanitattos a szukát, hogy legközelebb ne legyenek keverék kölykei?
De tényleg nagyon tündriek, csak rajtuk kivűl még többezer hasonló vár gazdira menhelyeken, gyepmesteri telepeken, akik elől elveszed a gazdijelöltet.
Utolsó!
Ha elolvasnád normálisan a kérdést, rájönnél, hogy nem az ő kutyái..."és megláttam ezeket a törpéket a közeli menhelyen"
Kedves 16:25-ös, olvasni tudni kéne...
De megnyugodhatsz,mert ők is menhelyi kutyák,és pont azon vagyok,hogy szerető gazdit találjak nekik (bár tudnék a többi kb.100 nak is :((( )
Mindenkinek köszönöm a választ!
17:03
Nincs harag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!