Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondhatom róluk, hogy erősen...

Mondhatom róluk, hogy erősen tacskó jellegűek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert egy bácsi szeretne egy tacskó kutyát,és megláttam ezeket a törpéket a közeli menhelyen. Egyből arra gondoltam milyen jó lenne ha az egyiket elvinném a bácsinak. Felhívtam,örültek is neki. De nem tudom,hogy tényleg hasonlítanak-e egy tacskóra (főleg a két barna fejű),vagy csak én akarom úgy látni a dolgokat.:)

Félek,hogy mikor meglátják a kutyát nem fog nekik tetszeni,bár mondtam,hogy nem fajtatiszták.

Itt van egy kép róluk:

[link]

Szerintetek?

2011. jan. 20. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%

Aztán ha ettől a kupactól "megszabadultál", akkor ugye ivatralanitattos a szukát, hogy legközelebb ne legyenek keverék kölykei?

De tényleg nagyon tündriek, csak rajtuk kivűl még többezer hasonló vár gazdira menhelyeken, gyepmesteri telepeken, akik elől elveszed a gazdijelöltet.

2011. jan. 20. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó!

Ha elolvasnád normálisan a kérdést, rájönnél, hogy nem az ő kutyái..."és megláttam ezeket a törpéket a közeli menhelyen"

2011. jan. 20. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Bocs, mindent visszaszivítam, nem olvastam el rendesen. Azért ezt lehet normálisan is közölni.
2011. jan. 20. 17:03
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves 16:25-ös, olvasni tudni kéne...

De megnyugodhatsz,mert ők is menhelyi kutyák,és pont azon vagyok,hogy szerető gazdit találjak nekik (bár tudnék a többi kb.100 nak is :((( )

Mindenkinek köszönöm a választ!

2011. jan. 20. 17:06
 15/16 A kérdező kommentje:

17:03

Nincs harag :D

2011. jan. 20. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Aranyosak. Szerintem tetszeni fog a bácsinak.., hisz kinek nem?! :)
2011. jan. 20. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!