Budapesten a 22. kerületben a Tolcsvai utcában az állatorvosnál kell fizetni? Vagy más állatorvos Budafokon? A kutyámat meg kéne vizsgálni, és valami betegség is van a fülével (toklász).
hát nem a mi hibánk, az előző gazdája sose vitte el állatorvoshoz, még oltási könyve sincs...
csak anniy hogy néha vakarózik, de amugy jól érzi magát, van amikor futkározik is, rendesen eszek....
fajtája palotapincsi és csivava keveréke, közepesen hosszú szőre van, de a fején rövid...
az előző gazdája nem jó körülmények között tartotta szerintem.
na jó, nem kell több válasz
nem érdekel a hüŁye véleményetek..
ez csak egy szobakutya, még ugatni se tud, egésznap csak fekszik és alszik, lusta
sétáltatni se lehet mert nem bírja a pórázt...
a kertbe szokott szaladgálni ha jó idő van
ennyi!
aki meg nem tud rendes választ adni az meg tartsa meg a véleményét!
és az állatorvost kérdeztem csak hogy mennyibe kerül, erre meg mindenki beleköt hogy mit? miért?.....
Már ne is haragudj, de a pofátlanságnak is van határa.Általában a véleményemet olyan hangnemben fogalmazom meg, hogy ne bántsak meg senkit.Amit írsz az több a soknál, így én se foglak kímélni:
Szívből remélem, hogy egyszer olyan betegséged lesz, amin te magad nem tudsz segíteni (ahogy a kutyád se tud saját magán), és elmész orvoshoz és az orvos majd jól elb@ssza a műtétedet, mert nem adtál neki 200 000forint hálapénzt.Majd akkor megtudod ,milyen érzés mások felelőtlensége miatt szenvedni hosszú évekig.Van neked egyeltalán lelked????
Meg mi az ,hogy csak egy szobakutya, te meg csak egy ember vagy, ugyanúgy mint a földön több millió ember él, mégis fontosnak tartod a saját életed, egészséged...vagy akkor erről is úgy gondolkozol,hogy nem gáz ,ha egy ember szenved, mert 10 millió másik meg egészséges?????
Remélem olvassák az állatvédők és feljelentenek,majd akkor nézegethetsz.Szerencséd, hogy ez egy névtelen oldal, mert biztos, menne már néhány feljelentés....
Az ,hogy nincs oltásikönyve meg a te hibád, vitted volna dokihoz, már lenne.Meg az is a te hibád, hogy nem tud pórázon menni, meg kellett volna tanítanod.Ne hívatkozz a z előző gazdájára, attól,hogy az ostoba, neked még nem lenne muszály annak lenned..Élj, csak azzal a tudattal,hogy nap , mint nap kínzol egy állatot.Az élet miníg megbosszulja a rosszat, majd megkapod te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem add oda azt a szegény kutyust olyannak, akinek van szíve hozzá, hogy felelősen tartsa.
Kezeltesse, oltassa és foglalkozzon vele.
Szép, hogy befogadtátok, de egyértelmű, hogy neked nem való kutya.
Pénzt kell rá költeni és időt kell rá fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!