Mondtok nekem előre is nyárra valami jó kutyás strandot? Mármint ahova be lehet vinni kutyát és bejöhet velem a vízbe. Veszprém megyébe kellene. (:
Kutyás strand nincs.. Én sem mennék be egy olyan vízbe, ahol már egy kutya fürdött. Nálunk a medencébe sem mehetnek be, és ez így van rendjén. Én is imádom a kutyáimat, de azért ne jöjjön utánam a vízbe, én meg utána bele, amikor ki tudja miket szed össze az udvarba.. és gondolj más emberekre is, akik nem tartanak kutyát. Belemenjenek ők egy olyan strand vizébe, ahol egy kutya fürdött? Nem fognak. Kutyás strand tudtommal nem létezik.
Menj le a közeli tóhoz, (ha van a közeletekben) vagy valamelyik folyóhoz, és ott engedd fürödni. Vagy állíts fel otthon egy külön medencét neki (mi is ezt tettük, hogy ne a miénkbe fürödjön) és akkor tud ott pancsolni :)
Előző vagyok :)
Találtam egy jó kempinget, ahova beengednek kutyát is, és a közelben van egy tó is, ahol kedvére pancsolhat :) Érdemes lenne egy pár napra elmenni oda, én is élvezném, lehet, hogy mi is elmegyünk a kutyáinkkal :)
Ami picit közelebb van, az a fehérvárcsurgói víztározó, mi oda járunk a gáthoz.
Mondjuk én nyáron bemegyek vele fürdeni, jó buli.
Most nyáron mi is a tavirózsa kempingbe megyünk pár napra a kutyákkal. Már nagyon várom :)
Fehérvárcsurgót én is ajánlom!
Illetve Tihanyban a belső tónál van egy hely, ahova kutyával is lehet menni fürdeni.
Amúgy elég igazságtalannak tartom, hogy itt az egész Balaton, és nincs egy pár km-eres szakasz, ahol a kutya is úszhatna :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!