Hogyan talalhatom meg elveszett Amerikai staffordshire terrieremet?
Akkor viszont valószínű, a kislány csinálhatott valamit, vagy téged keresett! Bár mi 1 hétre elszoktunk menni, nagyszülőkre vannak bízva (2 amstaffom van) és nem szoktek meg, pedig 2 nyár is eltelt így.
Falkavezér?
Ha a kutya a falkavezér, az ő feladata vigyázni, rád, és ha nem lát téged bele is bolondúlhat.
Gondolod írj privátot.
Esetleg újságokba, rádióba, tvbe fel lehet adni a hírdetést !Ha meghalt akkor sztem neked az is nagy meg könnyebülés lenne ha tudnád hol élt vagy mibe halt meg és hogy mikor halt meg! Boccsás meg én is 2 héttel ezelőtt veztettem el a kutyámat és nagyon hiányzik:( !
De ha meghalt a kutyusod szerintem mindenki nevében mondhatjuk h részvétünk és hogy nagyon szép kort élt meg szóval RÉSZVÉTEM ha meghalt :(
Ma 13:12 vagyok az aki azt írta hogy vertétek az nagyon értelmes és hozzá értő lehet!:S
1.Ha verted volna most nem tetted volna fel a kérdést!
2.Még örülnél is neki hogy eltűnt.
Az is lehet hogy a kutyusod elszökött a lánytól és valaki elrabolta.
Vagy hogy a lány tud valamit csak nem mondja el!:S
Nekem is Amstaffjaim vannak és egyszer elszökött 2 kan,de ők meglettek egy óra múlva.De én akkor is nagyon kikészültem , úgyhogy gondolom milyen rossz!:(
Szia!
Most olvastam a hirdetésed. Sajnálom a kutyát. Az enyém idén 2012. január közepén tűnt el ktthonról. Mintha a föld nyelte volna el a szukánkat..:( Teljesen magam alatt vagyok, borzasztóan hiányzik.
Az enyém is itthonról szökött el a rotinkkal együtt. Én is csak arra tudok gondolni, hogy valaki befogadhatta...:(
Neked volt valami fejlemény a kutyáddal kapcsolatosan? Esetleg meglett? Jó lenne némi biztató szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!