Etet itt valaki pedigree-vel? Ha igen, akkor miért választotta ezt a száraz tápot?
Nem sértettél meg, én sem ilyennel etetek már, hanem középkategóriás tápokkal. Néha kaptak Acanát, Royal Canint is, bár ezek nem váltak be nekem.
Csak leírtam, hogy sokan a reklám miatt veszik meg. Nyilván félrevezetés. A legtöbb ember nem is hallott még az Orijenről, Acanáról, Taste of the wildról stb., mivel nem reklámozzák a TV-ben.
Én még csak 11 éves lány vok apa veszi a kutyakaját soha nem volt ebből baj Eukanubával és Pro pacal etetünk 5 kutyát 2 JRT-t és 2 AB nagyon szeretjük őket és én azt mondom most h inkább én nem eszek mint h a kutyám kutyát egyen!
Ja és tiztázzuk a pedigrre egy szinten van a chapival /nemtom h kell írni/meg a tescos kutyakajával csak drágábban adják!
És igaz ha minőségi táppal etetünk nem garantált h több ideig él a kutyánk de legalább nem eszi meg a maga faját ! Mert ha az a gazda aki ilyennel etet látná h miből van a kaja finoman elhányná magát!
Mi is főzzünk a kutyáknak össze keverjük táppal és nagyon szeretik!
Én is dog chow-val etetem a két közepes testű kutyámat! Szintén saját pénzből megy minden a kutyákra,mivel a feltétele az volt a kutyatartásomnak,hogy mindent én fizetek és megnevelem őket! Járunk suliba is,bár a szüleim szerint kicsit "dilis" vagyok,mert az utolsó forintomból is nekik veszek valami különlegességet!
Előtte darlinggal és chappi-vel etettem őket kb 3hónapig,de a beagle-m beteg lett tőle! Mióta ezzel etetem,sokkal jobban érzi magát,elevenebb,és kevesebb a széklete is! Mellé ajánlom a kutyatésztát szalámival,mivel ételt ő nem kaphat,érzékeny a gyomra! Reggelente konzervet kap,heti 4x tésztát vagy pulykacsontot,estére pedig dog chow-t! Vitamint e mellett nem adok már neki,mert azt mondták,ebben minden benne van,ami kell! Kap még jutalomfalatot is. Így a két kutya havi etetése kb 7-8 ezer. Nekünk 2hónapig tart egy 15kilós zsák,mondjuk én 5600ért hozzá tudok jutni ismerőstől! Szerintem nagyon jó,főleg azoknak,akik minőséget akarnak,de kedvező áron!
Azért ennek a dolognak van egy másik oldala is. Apukám egy kisvárosban lakik. Arra nincs pénze, hogy szuperprémium táppal etesse a kutyáját. A chappy és társai neki sem szimpatikusak. Szeretné a kutyát középkategóriás tápokkal etetni. De a helyzet az, hogy a városban NINCS, mert nem lehet kapni! A közértben vannak ezek az olcsó vackok. Az állatorvostól lehet rendelni Royal Canin-t, az állateledelesnél van Pedigré vagy Pro Plan és ezzel ki is fújt a választék. Autója nincs, hogy elmenjen más városba és hazahozzon onnan tápot, buszon nem tud elcipelni 15 kg-ot, internete nincs, hogy rendeljen, na meg a kiszállítási díj miatt már majdnem kijönne a prémium kaja ára, amire sajnos nem telik neki. Így marad a házi koszt és a konzerv, valamint főz neki. S mivel a városban nincs más, nem is hallott róla, amit tud, azt tőlem tudja.
Szóval sok emberben a szándék éppen meglenne, de vagy tudatlan, vagy nincs lehetősége akár kínálat akár anyagiak miatt, hogy mást etessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!