Milyen táp lenne mgefelelő egy bullmasztifnak 7000-9000 eukanuba mellé kiegészitönek?
Bocs, de az utóbbi napokban ez a 3. ilyen kérdésed. Mindegyikre kaptál választ, köztük tőlem is. Leírtam a legjobb középkategóriás tápokat, az árukat is mellé írtam, illetve azt, hogy mi miért jó.
Ha ennyire értesz hozzá, minek kérdezősködsz itt? Mert úgy látszik egyik válasz sem felelt meg neked.
Még annyi, hogy nem fognak tudni neked naponta új tápot ajánlani, mert nem dobnak a piacra ilyen gyakran új termékeket.
Én értem és nagyon jó, hogy a legjobbat szeretnéd a kutyádnak. DE azt nem értem miért teszed fel ugyanazt a kérdést harmadjára, amikor mindegyikre kaptál választ? Mi alapján döntöd el, hogy az adott válasz nem megbízható? Mert ezek szerint nem feleltek meg neked a válaszok. Csak az a poén, hogy nincs 100 féle középkategóriás táp, ami Magyarországon beszerezhető. Van kb. 5-10 normálisabb minőségű, ami nincs horribilis árban.
Mindegy,innentől kezdve nem érdekel. Csak ha ezt tudom, nem veszem kétszer is a fáradtságot, hogy kikeressem neked a normálisabb tápokat és az áraikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!