Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja mostanában ezt...

Miért csinálja mostanában ezt a kutyám?

Figyelt kérdés

Mostanában állandóan a hasamat szimatolja, állandóan ölbe szeretne lenni. Ha leülök a fotelbe, akkor egyből belemászik az ölembe. 3 éves lesz, Bischon Havanese kislány.

24/L

2011. jan. 17. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Némelyik kutya megérzi a betegség szagát. Nincs valami problémád a hasaddal?
2011. jan. 17. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs. A babát is megérzi?
2011. jan. 17. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Akár azt is megérezheti. Sok kutya nagyon érzékeny az ilyen dolgokra. De az is lehet, hogy szimplán nagyon bújós lett. :)
2011. jan. 17. 11:24
 4/7 anonim válasza:
Én nem tudtam hogy kismama vagyok, de a fél éves dobermannom ugyanezeket csinálta, nyalogatta a hasam, meg mindig velem szeretett vna lenni. Mikor megcsináltam a tesztet már 3 hónapos kismama voltam.. ugyhogy ő megérezte :)
2011. jan. 17. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. De jó is lenne. Csak mostanában kezdte ezt csinálni, régebben nem nagyon maradt meg az ölemben.
2011. jan. 17. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:

ha terhes vagy ez normális, a kutya megérzi !!

ha nem , akkor ne engedd, csak akkor ,ha te hívod oda. ha ő megy ,akkor ne engedd !!!

2011. jan. 17. 12:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap olyan aranyos volt, beengedtem a takaróm alá, megszagolta a hasamat , bólintott egyet majd lefeküdt. Ezt 2* is megcsinálta. :)
2011. jan. 18. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!