Hol szereti a kutyátok simogattatni magát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 11:29
1/9 anonim válasza:
Mindenhol! Legjobban talán azt szeretik ha szép lassan simogatod körkörösen a pociját! :) De a nyak simit is szeretik :D
2/9 anonim válasza:
Legjobban azt szereti, ha a hasát vakarászom :)
3/9 anonim válasza:
Az enyém a fején szereti, és a nyakán a dédelgetést!
Nagyon nehezen hajlandó hanyatt lefeküdni, ezért nagy ritkán tudom elkapni, és meggyomrozni! :-D
5/9 anonim válasza:
Általában azonnal hanyatt vágja magát, ha elkezdem simogatni, és akkor a pociját szoktam:) Szerintem azt nagyon szeretik.
6/9 anonim válasza:
Az enyém a tokáján szereti a legjobban. Olyankor mindig úgy elhagyja magát. Olyan édes! :)
7/9 anonim válasza:
Az enyém a pociján (mindig hátravágja magát :D )illetve imádja füleinél (inkább amögött), ha körkörösen simogatom. :)
8/9 anonim válasza:
Azt imádja ha vakarom a hasáát :) és azt is nagyon szereti ha a füle mögött is akarom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!