Már hajnal 5 előtt eltűntek a kutyáim (2) meglesznek még?
Figyelt kérdés
2 német juhászkutyám tűnt el az éjszaka folyamán. Azóta nem kerültek elő, szóltam a rendőrségen, körbejártuk a várost és környékét, plakátoltam...
Hazajönnek még??? :( :( Nagyon szomorú vagyok, aggódom értük. :(
2011. jan. 15. 22:40
11/21 anonim válasza:
ha sokat sétáltattad őket a környéken, és maguktól szöktek el, akkor még hazajöhetnek! ne aggódj :) szurkolok neked nagyon!
12/21 A kérdező kommentje:
Ismerik a környéket eléggé. Csak azon aggódom hogy nem -e esett valami bajuk:S De nagyon remélem hogy nem.
Aranyos(ak) vagy/vagytok! köszönöm :)
2011. jan. 15. 23:13
13/21 anonim válasza:
akkor haza fognak jönni majd meglátod, és ne félj! :) majd írd meg mi volt
14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne! :(
Köszönöm a támogatást.
Persze majd megírom hogy hogy alakult. :)
2011. jan. 15. 23:21
15/21 anonim válasza:
Ha ide felteszed, lementem és felteszem. Vagy emailban küld el.
16/21 A kérdező kommentje:
Netboard-ra? Tudsz valami trükköt? hogyan lehet nagyobb méretű képet feltenni? Mert láttam ott képeket és kétlem hogy azok 20000byte alatt vannak. :/
2011. jan. 15. 23:30
17/21 anonim válasza:
Van, aki a képfeltöltés,hu-t használja. De vannak más feltöltős oldalak is. Próbáld meg a képfeltöltés.hu-t Ott vannak beállítási lehetőségek. 600-800 -nál ne legyen nagyobb
18/21 anonim válasza:
Bármelyik ingyenes galériába feltöltheted, és utána a netboardra csak símán bemásolod a kép(!!!) URL-jét, tehát " [link]
19/21 A kérdező kommentje:
Épségben előkerültek a kutyák ma délelőtt! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!! :D :D :D
2011. jan. 16. 11:52
20/21 anonim válasza:
hálistennek:)) ez egy nagyon jó hír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!