Értek az állatok nyelvén! Hogy lehet? :-O
Há már nem azért de az állatokon mindenki látja ha már nem éli meg a holnapot főleg ha betegség miatt és az állat viselkedésén is látszik!
Amúgy minek irsz ki ilyen szükségtelen kérdést? Mintha menő lennél hogy bemeséled magadnak hogy értesz a nyelvükön!
És ha szereted az állatod sokat vagy vele egy idő után megismered és úgy fogod érezni mintha értenél a nyelvén :D
Egy,ettől ne mértesz az állatok nyelvén mertha igen akkor én is x)
Csak odafigyelsz rájuk és tudod mire hogyan reagállnak mint mindenki más aki sokat foglalkozik állatokkal.
CM-et nézted?!....Há és akkor mívan az ő tv műsora jó nagy csalás,persze van benen igazság is de attól nem leszel zseni...
Ja és egyébként etológiának hívják amti csinálsz x)
És képzeld én is tudom ha ránézek bármilyen állatra,hogy milyen kedve vagy milyen állapotban vagy épp mit miért csinál.
Egy idegen kutyáról vagy macskáról..stb is megállapítom milyen jellemű kb,mire lehet nála számítani mire hogyan reagáll....
Ja és iylet ne mondj hogy értesz a kutyapszichológiához mível az még egy alakúló ágazat ráadásúl ilyet el se hinnék max ha oylan szinten foglalkozol kutyákkal mint én....Lehet aaz egyik kutyuskámnak lenne egy-két szava ehhez mikor leszedi a karodat mível rossz idegrendszerű vad és nem szereti az idegeneket,több éves terpáia ellenére,"csak" kondrolálható és szófogadó...de veled biztos leűl teázni ha elmondod neki nem akarsz tőle semmitse XD
Szia!
De jó neked. Van egy könyv, az a címe, hogy Az állatok beszéde, és ott le van írva, hogy ez hogyan lehetséges.
Ezzel a 'képességgel' születünk, csak a társadalom kiöli belőlünk. Abban a könyvben le van írva, hogyan kell visszaszerezni, de nekem még nem jött össze, de látva, hogy vannak még olyanok, mint Te is, erőt veszek magamon, és türelmesebb leszek.
Köszi, hogy írtad ezt a kérdést.
Itt egy link, ha érdekel a könyv:
www.konyv.tuja.hu/newsdesk_info.php?newsdesk_id=385
Azt a rohadt...Mikor találkoztál kígyóval,aki elárulta neked egy kúszásból,hogy mit akar?
Ezt már bebuktad...Nem tudsz magyarázatot adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!