Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyasétáltatásnál hány...

Kutyasétáltatásnál hány hónapos kortol kell szájkosár? Most 4 honapos.

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabály, de ha olyan területen laksz, akkor egyáltalán nem is kell neki...Ha városban sétáltatod, akkor se nézi senki, hogy van-e rajta, bár a "harci" fajtáknál pl. dobermann, rottweiler,pitbull, amstaff satöbbi, ezeknél ált. figyelni szokták, egyébként senki se nézi... különben meg egy kölyökkutyát ne tarthelj szájkosárral, csak stresszeled vele...annyi, hogy szoktasd hozzá, hogy viselje el, egyébként csak akkor tedd rá, ha nagyon muszáj...
2009. febr. 1. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
sétához nem kell, de a tömegközlekedési járműveken kortól függetlenül kötelező!
2009. febr. 1. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

(első válaszoló vagyok)

Tényleg ezt kihagytam, tömegközlekedésnél mindig kell!

2009. febr. 1. 14:36
 4/10 A kérdező kommentje:
egy gyönyörü 4 honapos német juhászom van.
2009. febr. 1. 14:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Amugy köszi a válaszokat. néhány ember az uton megfigyeli.1-2 kérdezte is hogy nem bánt-e.
2009. febr. 1. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok hozzá :)[1. és 3.)
2009. febr. 1. 14:38
 7/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM.
2009. febr. 1. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sétához nem láttam még, de tömegközlekedésen kötelező kortól függetlenül. Sajnos sokan nem tartják be.
2009. febr. 1. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
A helyi önkormányzat dönti el. Nem korfüggő, hnálunk az 50cm-es marmagássogot meghaladó kutyáknak kell. Ez jó mert biztos, hogy nem tudja ráerőltetni az amstaffomra a hülye rendőr ha kötekedni van kedve..:)
2009. febr. 2. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Te látod, hogy mennyire agresszív az idegenekkel szemben, de ha 9-10 hónapos lesz és városban sétáltatod, ahol közel kerülhet idegenekhez, akkor már kell a szájkosár szerintem. Mi falun lakunk és a 11 hónapos németjuhászra nem teszek szájkosarat amikor sétálni viszem, de közel van a mező, ahol el is engedhetem. Ha a városba vinném, akkor mindenképp szájkosarat tennék neki, már csak azért is, nehogy játékból valakinek a kezét vagy lábát megfogja.
2009. febr. 23. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!