A kutyámnak kívül tágasabb és izgalmasabb. Mit tegyek?
Már, minden létező irományt elolvastam a szökéssel kapcsolatban, de kérdésemre nem találtam a választ. Ugyanis az van, hogy az én kutyám "csak" időnként szökik. Van amikor több hónapig eszébe sem jut, aztán van olyan, hogy egy hétig minden nap megszökik. Tudom, csináltassam meg a kerítést, de erre most sajnos nincsen keret, talán majd nyáron ..., foglalkozzak többet vele, ennél többet nem tudok, sokkal hamarabb kidőlünk mint ő.
Ő egy 1,5 éves nagytestű kan és szó szerint átmegy a drótkerítésen. Általában olyankor szökik, mikor alszunk, pl. ma reggel is 7 órakor már kint sétált. Soha nem megy messzire, mindig vissza jön, de félek, hogy egyszer baja esik. Ő nem bánt senkit, nagyon jámbor, barátságos, kutyák bohóca.
Szerintetek mi erre a magyarázat?
nem az volt a kérdésed, hogy miért szökik a kutyád és mit tehetsz ellene?
vagy csak az a jó válasz, amiben sajnálnak és együtt éreznek veled? kaptál kompetens választ (nem csak magamra gondolok), el kéne fogadni, hogy ez így felelőtlen.
attól, hogy 4-5 havonta megy ki a kutya, még elütheti egy autó. nem érdekel? vagy ennyire mindegy mi lesz vele...?
Kedves Getta! De igen, az volt a kérdés és le is szűrtem magamnak amit kellett, de ez a stílus, hogy "büntetésre van pénzed, kerítésre nincs!", vagy "akkor nem tarts kutyát" -ezt te írtad, stb. szerinted nem zavaró? Ehez hasonló hozzászólások nem engem minősítenek, hanem a hozzászólót!
PONT.
ha már idézel idézz pontosan...
az elsőt egyébként nem én írtam, és a második sem így hangzott.
Ez az! Megmentettél tulajdonképpen egy kutyust, és nem a menhelyen vagy valamelyik kocsi alatt végezte volna szegénykém. Elszomorító, hogy néhányan kötekedni járnak ide, nem tanácsokat adni!
A mi kutyunkat mi is tulajdonképpen megmentettük, mert egy tenyésztő balesete volt (ezt ő mondta), becsúszott ez a mi kis keverékünk és valószínű ő is menhelyere került volna. Mi 260 km.-t utaztunk érte és örömmel hoztuk haza full bolhásan, férgesen. Szaladtunk vele a legjobb állatorvoshoz chipeztettük, útlevele van és kiegyensúlyozott, nyugodt kutya! És én nem vagyok felelősségteljes?!
Baromi sok hülye osztja az észt itt és fogalmuk sincs a részletekről.
Hiába na, a hüyeség teret kíván magának!
És egy kép róla azoknak akik nem önbíráknak képzelik magukat!
De most már azt sem értem ezek után, hogy miért szokták nekem mondogatni, hogy "szeretnék kutya lenni maguknál", konkrétan a vízszámlás, de sebaj, akasszatok fel azért mert nincs pénzem betonkerítést csinálni!
figy...akkor kérdezd legközelebb a vízszámlást, hogyan is kell kutyát tartani meg nevelni!
a jószándék meg a mártíromság kevés mindehhez az biztos... a kutyáknak vannak alapvető igényeik...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!