Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz a kutyánkkal ha...

Mi lesz a kutyánkkal ha elmegy apukám Párizsba?

Figyelt kérdés
szóval a yorkim nagyon szereti az apumat,és vele van el a legjobban,mindig kiviszi,meg nagyon szeretik egymást,és holnap este apukám megy párizsba és 1 hétig ott lesz,és a kutyám már akkor szomorú szokott lenni hogyha 2 napra elmegy valahova apukám,most mi lesz?? mit tegyünk?
2011. jan. 13. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

mégis mit tehetnétek? semmit:)

Kifogja bírni a kutyus hidd el:)

22l

2011. jan. 13. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudtok tenni azon kívül, hogy sokat foglalkoztok vele, sétáltatjátok. 1 hét az nem olyan sok idő, ki fogja bírni a kutya apukád nélkül, ha törődtök vele rendesen. Játsszatok vele, simogassátok sokat.
2011. jan. 13. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ki is viheti magával, mondjuk nem tudom mennyi értelme van 1 hétre, de ha annyira ragaszkodnak egymáshoz... repcsire 10 kilóig felengedik. Én is most repültem kutyástul Párizsba.
2011. jan. 13. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy mindig az ilyen IQ-0 embereknek "jut" a yorki?

Költői kérdés, nem kell rá válaszolni :):)

2011. jan. 13. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
És hoz neki párizsit?
2011. jan. 13. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

eslő vagyok

Ami eszembe jutott, és NE csináljátok: ismerősömék voltak már így, csak az anyuka utazott el, és mikor beszéltek telefonon, oda tették a kutya füléhez a telefont, hogy legalább hallja a hangját..... a kutya olyan szinten megzakkant, hogy alig bírták ki vele azt a pár napot...

mondtam is nekik: ez igen, sok eszetek van....:S:S:S

2011. jan. 13. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
ezt mi is megcsináltuk a kutyussal,odatettük a telefont afüléhez,de nem figyelt rá ..nem érdekelte. eddig jól volt egyébként a kutyám,de ma elég sokat aludt,láccik hogy hiányzik neki apukám,pénteken jön haza..remélem addig semmi baj,aligvárom hogy hazajöjjön apukám!
2011. jan. 19. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!