Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Na akkor most ki az igazi...

Na akkor most ki az igazi állatbarát?

Figyelt kérdés

Elég sokan mondják magukat igazi kutyásnak, meg állatimádóknak, még is több téren ellentmondásosak.

Pl. az aki azt mondja hogy egy bizonyos méret alatt a kutya nem kutya hanem patkány... ? az ilyen hol kutyaszerető? Az igazi kutyás minden kutyát szeret nem? Vagy az aki "hobbytenyészt" mert jaj legyen egy szerelemalom... tudja hogy a kutyának nem kellemes a vemhesség, se az ellés és hogy nehéz gazdit találni a kölyköknek még is belevág...

Az ilyenek hogy lehetnek kutyabarátok? Nálam a kutyaimádat ott kezdődik hogy mindet, feltétel nélkül és a lehető legjobbat kapják...

2011. jan. 13. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
itt nem arról van szó ki mennyire veszi magára.....de hagyjuk...
2011. jan. 13. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:
azért az ÁLLAT nagyon tág kategória, most aki szereti a kutyákat miért kell szeresse a halakat vagy a madarakat és forditva? ... vagy szeretnem kellene a csirkét és a libát is meg a struccot meg a zsiráfot egyformán a kutyámmal vagy macskámmal? Én spec nagyon szeretem a kutyákat de gyülölöm a halakat, még enni is, dehát két külön világ mi ebben a baj? ... azokat én sem szeretem akik mindenféle felkészültség nélkül belevágnak a "tenyésztésbe" de inkább azért mert nem tudni mi lesz a kölykökkel, viszont a kutyák is mint minden élölény azért valahogy az évmilliók alatt csak el tudták valahogy viselni a vemhességet meg a szülést is... ez maga nem állatkinzás, ez az élet... különben meg a nagy állatvédőkkel van bajom akik nagyon túlzásba viszik a dolgokat most öszintén, azt mondják hogy hiba állatot tartani de miért? mert fedél van a fejük felett nem áznak el nem fáznak télen kapnak minden nap kaját megküzdés nélkül, nem fogja öket elütni a busz mert vigyázunk rájuk, nem fognak mindenféle betegséget elkapni mert oltjuk öket? ... a direkt állatkinzók persze elitélendök, de néha már olyan messzire mennek az állatvédök hogy legszivesebben öket zárnám be...
2011. jan. 13. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Már nem azért de minden kutyát szeretni lehetetlenség. Egyszerüen nem lehet minden kutya a te ízlésednek megfelelő. Mert emberek vagyunk, nem tökéletes lények, mind külsőre mind belsőre lehet olyan kutya aki nem szimpatikus nekünk. Ettől még lehet valaki igazi kutyás. Persze erős kifejezés az hogy patkány de normális módon ki lehet fejezni hogy nem tetszik neki. Ettől még nem utálja vagy nem bántja csak neki olyan nem kell. Ez mióta bün?
2011. jan. 15. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!