Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Póráz kérdés: melyik a legerős...

Póráz kérdés: melyik a legerősebb, ami biztosan nem hagy cserben? Tudtok ilyet mondani?

Figyelt kérdés

Légyszíves a kérdésre válaszoljatok, ne nevelési kérdést csináljatok belőle, úgysem tudok vele mit csinálni.

Elég nagy kutyáról van szó (85 kiló). Ha bringával viszem, nincs olyan nagy gond, de ha gyalog vagyok, akkor még akkor is lassúnak tartja a tempót, ha már két órát szaladgált. Elengedni éppenséggel nem engedem el, de az én pórázamat használom hozzá, ami egy Trixie L-es, ez a legnagyobb, és ha azt tönkreteszi, akkor kapásból két kutya vesztett a dolgon, plusz nem nagyon kéne elszabadulnia, mert az autósok nem törődnek még a gyalogosokkal sem.

2011. jan. 13. 06:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
A hám pontosan arra jó,hogy ne húzzon el a kutya..
2011. febr. 6. 10:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs meg már a kutya :( Elvitték a pasi nagyszüleihez, mert - khm - nem jól viselte a bezártságot (én nem tudtam minden egyes nap menni). Inkább lemondtak róla :/
2011. febr. 8. 16:45
 13/13 L.Gábor89 válasza:
Hali, ha nem sajnalsz kb 5 ezer forintot. A dologra akkor a www.k-9.hu oldalon talalsz egy bizonyos cso heveder nevezetű porázt. Az bisztos hogy nrm fog elszakadni, ismerosomek dobozos kisteherautot is vontattak vele. 1m-1.2m-2m-10m-15m-20m ig van asszem nekem 1.2m es van ket eve hasznalom nagyon jo minoseg a karabiner konnyen kyithato de magatól meg sehasem nyilt ki nem is rozsdal be premium minosegű 1500forint korul van az enyem a leghoszab olyan 10ezer korul van. Tudsz hozza venni szinten csoheveder nyakorvet is. Az olyan 1000-2000 forint korul van de ha jot akarsz akkor a fogoval ellatott verziot veszed meg az 3500 forint korul van viszont joval vastagabb, es bisztonsagi zaras. A nyakorvrol nincsen tapasztalatom, mert nekem vastag zinor folytom van de ha csak fele olyan jo minoseguek mint a poraz meg a zsinor nyakorv akkor nincs mitol tartanod. Jah neked nem ajanlom a zsinor folytot mert megfolytja vele magat legalabbis az en kutyam a fem folytot tudta meddig huzhatja es magatol lazitott rajta ennel nem szerencsere en ha raszolok akkor abba hagyja.
2015. jan. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!