Milyen fajta lehet a kutyusom?
Figyelt kérdés
igazából egy ideje nálunk van,de nem tudjuk kitalálni milyen fajta lehet,néha nagyon "mopszos",de sztem egy kis palotapincsi is lehet benne..
ő lenne az-->
2009. jan. 31. 17:35
1/8 anonim válasza:
Az tuti, hogy nem fajtiszta, de ahogy nézem pincsi és tacskó keverék lehet.
3/8 anonim válasza:
Keverék, az biztos, de nagyon hasonlít az őzbarna borzebre, de ez M.O.-nagyon ritka, tehát osztom a véleményt, hogy pincsi(vagy mopsz)-tacskó keverék.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,végülis mindegy, úgyis imádjuk,nem a fajtája a lényeg csak kiváncsiak voltunk...-)
2009. jan. 31. 20:14
5/8 anonim válasza:
Mopsz-Pincsi keverék. A méretén kívül semmi másban nem emlékeztet tacskóra, úgyhogy ezt kizárnám. De tényleg szép, gratula hozzá:)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:-))
2009. febr. 1. 07:29
7/8 anonim válasza:
Én a lábai és körmei miatt mondanám hogy tacsis kicsit... Tacsiknak olyan jellegzetes tappancsuk van, legalábbis szerintem. :)
8/8 anonim válasza:
nemtom inkább tacsi meg pincsi keverék,de sztem nincs bbenne mopsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!