Cicám mellett lakásban tartható mopsz? Jól össze lehet őket szoktatni? Ezt a kutyát annyira nem ismerem!
hát attól is függ hogy kis cica e,vagy már nagy.ekem is mopszom van,meg van 2ciám is,a cicák mindig a házban etttek bent meg sokszor bejöttek a lakássba,de miota meg van a kutya azota be se jönnek csak nagy ritkán,és nagyon féltékenyek meg haragszanak a kutyára.Axel csak játszana velük,de ők meg megkergetik,meg karmolgatnák,ezért is mondom azt hogy vegyél mopszot,de csak akkor ha kis cicád van és összetudod őket szoktatni,és én azt tanácsolom,hogy teljes fegyület kell ha egy térben vannak találkoznak,nehogy véletlenül bele kapjon a kis szemébe,vagy orrába mert az nem lenne szerencsés
remélem tudtam segíteni!:)
én bevállaltam,de csak azért mert kertes házban lakunk,és a cicáknak is van hely a pincébe,ha panelban laktok akkor ne vállald be szerintem,mert ott nem tudszrá felügyelni egész nap
pusz,sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!